Vězněný nepřítel Kremlu Navalnyj musí každý večer poslouchat Putinovy výroky ve smyčce

Vězněný nepřítel Kremlu Alexej Navalnyj tvrdí, že vězeňští dozorci přišli s novou kreativní taktikou, jak ho mučit: nutí ho každou noc poslouchat projevy Vladimira Putinapíše deník DailyBeast a Pravda.

„Ty samé projevy a veřejné projevy, které pronesl po zahájení války proti Ukrajině,“ stojí v prohlášení na Navalného oficiálním kanálu na Telegramu.

„Reproduktory visí po celé dlouhé chodbě… a Putin přes ně řve tak hlasitě, že není úniku,“ napsal.

Dodal, že spoluvězni jsou nuceni snášet „Putinovo mučení“ spolu s ním: „Každý večer se odehrává komická scéna, kdy vězni tahají do cel matrace a Putin jim silným hlasem říká, že Západ chce, aby ruští občané trpěli.“

Možná ještě komičtější však je, že vězeňští dozorci nevědomky přiznávají, že „poslouchat Putinův projev je trest“, řekl.

 

„Sami dozorci jsou nuceni to poslouchat se mnou a je to pro ně ještě horší – chodí po chodbě přímo pod těmi reproduktory. Na mé veselé otázky, který projev se jim líbí nejvíc, mlčí: Jakákoli slova budou zachycena na videorekordéru a dostanou se do povědomí úřadů. Ale výraz v jejich tvářích a to, jak koulí očima, je odměnou samo o sobě,“ napsal.

Zdroj: DailyBeastPravda

Přejít nahoru