Ekokočka – krámek plný vůní a přírodních pokladů

V centru malebného Vsetína se skrývá malý klenot – obchůdek Ekokočka. Na pouhých pár metrech čtverečních se nachází skutečná pokladnice. Hřejivé vůně, přírodní krémy a mýdla, aromatické svíčky a další produkty pro radost těla i duše.

Za názvem Ekokočka stojí filozofie majitelky Petry, která si velmi důkladně vybírá sortiment. “Důvěřuji českým výrobcům a malosériové produkci. Každý produkt je vyráběn s láskou a pečlivostí v malých dílnách, kde se do každého kousku dává energie a míchá to nejlepší složení – byliny, oleje a přírodní esence,” vysvětluje Petra.

Paleta nabízených výrobků je velmi pestrá, což dokládá široké spektrum potřeb každého zákazníka. Ať už hledáte nejjemnější krém na citlivou pleť, voňavé mýdlo nebo účinný olej na vlasy, v Ekokočce určitě najdete to pravé.

Nenechte se zmást malou velikostí prodejny. Nabídka je velmi bohatá – přírodní kosmetika, stejně jako doplňky pro péči o celé tělo i domácnost. Svěží vůně a příjemná atmosféra vás pohladí hned na prahu.

Pokud se nemůžete vypravit do kamenné prodejny ve Vsetíně, nevadí. Sortiment je k dostání také v e-shopu s možností doručení až k vám domů. Obdarujte svou drahou polovičku nebo se odměňte sama něčím, co vám udělá radost. V Ekokočce si vybere opravdu každý.

Kromě prodeje kvalitních přírodních produktů slouží Ekokočka také jako stáčírna ekologické drogerie Tierra Verde a nabízí svoz vyprázdněných obalů.

Za výběrem názvu a konceptem stojí inspirace elegancí a krásou koček, ale také jejich nezávislostí a sebejistotou. Stejně jako tyto fascinující bytosti i Ekokočka reprezentuje hrdou krásu v péči o sebe sama. Jednoduše TO JE FAKT KOČKA!

Pokud hledáte místo pro příjemné nakupování s možností poradit se či jen poohlédnout po novinkách, určitě zavítejte do Ekokočky. Voňavý kabátek vás přivítá s otevřenou náručí.

Přejít nahoru