George Soros chystá se svými spolupracovníky válku proti Trumpovi

Svetový finančník a miliardár George Soros a jeho ľavicoví spolupracovníci sa zišli vo Washingtone, aby diskutovali o tom, ako bojovať proti novozvolenému prezidentovi Donaldovi Trumpovi počas jeho prvých 100 dní v úrade. Správu o tom priniesol portál The Daily Caller, ktorý citoval portál Politico.

Podľa portálu Politico Soros a iní kľúčoví členovia takzvanej “Demokratickej aliancie” (Democracy Alliance) sa stretli vo Washingtone v hoteli Mandarin Oriental uplynulú nedeľu, počas prvého dňa 3-dňovej konferencie o investovaní.

“Demokratická aliancia poskytla takmer 500 miliónov dolárov liberálnym aktivistickým skupinám a kandidátov za obdobie od roku 2005, keď ju Soros spoluzakladal.

Toto zoskupenie vyžaduje od všetkých členov, čo v tomto roku predstavuje už vyše 100 finančných titanov, aby darovali minimálne 200 tisíc dolárov ročne osvedčeným aktivistickým skupinám.

Avšak veci, ktoré Demokratická aliancia (DA) a Výbor demokratov (DNC) tradične používajú na mobilizáciu liberálnych voličov – ako napríklad klimatické zmeny – zlyhali a nepritiahli bielu, pracujúcu triedu, ktorí napokon volili Trumpa a ani Výbor republikánov…

Preto na tohtoročnom stretnutí Soros a iní liberálni vodcovia, vrátanie Nancy Pelosi, Elizabeth Warrenovej a Keitha Ellisona, budú diskutovať o tom, ako sa postaviť proti Trumpovmu plánu počas jeho prvých 100 dní v úrade, plánu, ktorý Demokratická aliancia nazvala “hrozným útokom na to, čo dosiahol prezident Obama ako aj na našu progresívnu víziu slušného a spravodlivého národa”.”

Liberáli sa desia, lebo Trump prisľúbil, že počas svojich prvých 100 dní v úrdade chce znovu priniesť “čestnosť, spoľahlivosť a zmenu Washingtonu”.

Okrem toho podčiarkol svoj sedem-bodový plán:

1. Ústavý dodatok o časovom obmedzení pre všetkých členov Kogresu

2. Zredukovať federálnu pracovnú silu (vojsko, verejná bezpečnosť, verejné zdravie)

3. Požiadavka, aby na každú novú federálnu reguláciu boli zrušené dve už existujúce regulácie

4. 5-ročný zákaz pre pracovníkov Bieleho Domu či Kongresu stať sa lobistami po tom, čo opustia vládne služby

5. Doživotný zákaz pre pracovníkov Bieleho domu lobovať za cudzie vlády

6. Úplný zákaz cudzineckým lobistom zbierať peniaze na americké voľby

7. Zrušiť miliardy, ktoré USA platí OSN na programy vyplývajúce z “klimatických zmien a použiť tie peniaze radšej na čistenie amerických vôd a environmentálnych infraštruktúr

Boj o budúcnosť USA práve začala. Trumpovo historické víťazstvo bolo takmer neuveriteľné, a čoskoro sa pravdepodobne začne boj o navrátenie krajiny občanom z rúk globalistov.

(KPa, hs.sk, Foto: Shutterstock)

Přejít nahoru