Slováci už nechcú byť ticho! Vláda ich “náreky” vyriešila po svojom

Neschopná, mafiánska vláda Slovenska na čele s mafiánom, zločincom, zlodejom, podvodníkom, nebezpečným psychopatom, arogantným a zbabelým primitívom Igorom Matovičom a prezidentkou Slovenska Zuzanou Čaputovou oprávnene ležia v žalúdku nejednému Slovákovi. O zbytočne mŕtvych Slovákoch, ktorí sú obeťou neschopnej Matovičovej vlády, zničených životoch tisícok rodín, podnikateľov, živnostníkov, zákerne zničenej slovenskej ekonomike ani nepísať. To je krásna vizitka pre mafiána Matoviča i Čaputovú, ktorým absolútne nezáleží na osude Slovenska a hľadia si iba na svoje vlastné záujmy a snahu ako sa čo najdlhšie udržať a to za každú cenu pri válovoch a ešte viac sa nahrabať. Lenže, ani hlavu Slovenska, ani doterajšieho premiéra nezaujímajú bežné, existenčné starosti obrovského množstva Slovákov. Ich nástojčivé hlasy, prosiace o pomoc ale počuť čoraz silnejšie. Namiesto aktívnej pomoci ich preto vláda posiela za mreže a na doživotie!

Rovnako dopadla dvojica Slovákov, ktorí sa podľa Polície mali údajne vyhrážať prezidentke Zuzane Čaputovej a predstaviteľom vlády. Ich požiadavka bola jasná. Ak vláda nepodá do 31. marca demisiu, tak vypukne “peklo”. O beznádeji a bezmocnosti ľudu svedčí aj fakt, že hrozili likvidáciou budov či áut. V liste sa odosielatelia mali vyhrážať, že dokonca zhorí v plameňoch úrad vlády. Celé Slovensko bude podľa nich v plameňoch. Autori uvádzajú, že majú k dispozícii aj adresy rodín politikov a predstaviteľov štátu.
Slovenská informačná služba vo svojom stanovisku uviedla, že sa spolu s Policajným zborom intenzívne venuje hrozbám voči ústavným činiteľom a štátnym orgánom, ktoré sa začali vo zvýšenej miere objavovať najmä vo virtuálnom prostredí sociálnych sietí, alebo v anonymných podaniach prostredníctvom listových zásielok.
Podľa informácii TV JOJ Špecializovaný trestný súd v Pezinku rozhodol o väzobnom stíhaní pre týchto Slovákov. Ide o podnikateľa Františka M., ktorý žije na sídlisku Klokočina v Nitre. Podozrivá je aj pani, ktorá podnikala s reštauračným biznisom, no o svoje povolanie prišla práve kvôli pandémii koronavírusu a nelogickým opatreniam mafiánskej Matovičovej vlády.

Obe osoby sú momentálne stíhané väzobne. Skutok, ktorého sa mali dopustiť, je považovaný za terorizmus. Dvojici za to hrozí doživotie.

Slováci si oprávnene kladú otázku, prečo Polícia nezasiahla a neobvinila z vydierania, vyhrážania sa aj voči samotnému Matovičovi. Ten sa beztrestne a opakovane neváhal vyhrážať sa celému Slovensku a vydieral Slovákov, že im siahne na financie, právo na prácu, obmedzí slobodu pohybu, zdravotnícku starostlivosť, že proti Slovákom nasadí armádu i policajtov, ak ho neposlúchnu a nebudú sa za každú cenu testovať.

Nuž, aj takto sa dá umlčať hlas verejnosti…No naša podarená, mafiánska vláda nemá ešte vyhraté. Ak by sa konečne uvolnili opatrenia a zbytočne uväznený národ sa mal možnosť dostať do ulíc, tak by to mafiánskej vláde hravo spočítal. Lenže zbabelý, strachom bez seba Matovič sa bojí. A strach má veru veľké oči…

(SCa, foto: SITA)

 

Přejít nahoru