Evropská unie dostala od fanoušků poslkého týmu jasný vzkaz

Evropská unie dostala od fanoušků polského volejbalového týmu jasný vzkaz. Rozhořčení fanoušci totiž na zápase s Německem vyvěsili transparent, který hlásá: “Chraňte si Vaše ženy, ne naši demokracii.” Je tedy zcela jasné, na co polští fanoušci reagovali. Nabádali tak Evropskou unii k řešení uprchlické krize, která v současné době zuří v Evropě. Fanoušci také reagují na incidenty, jenž se odehrály po celé Evropské unii na Nový rok.

Evropská unie

Několik členských zemí, včetně samotného Německa, zaznamenalo desítky až stovky případů napadení žen, jenž byly okradeny nebo sexuálně zneužity. Oběti sexuálních útoků nebo loupežného přepadení se ozvaly z Německa, Švýcarska, Rakouska a před několika dny také z Finska, kde evidovali policejní složky napadení žen na Nový rok. Mezi lidmi se také šíří obavy, jestli byly tyto útoky na Nový rok dopředu plánovány.

Evropská unie dostala vzkaz od fanoušků volejbalového klubu: “Chraňte si Vaše ženy, ne naši demokracii.”

Evropská unie v souvislosti s nově schválenými zákony polskou vládou vyhrožuje Polsku, že poslancům pozastaví hlasovací právo v rámci Evropské unie. Fanoušci polského týmu se již v minulém roce vyjádřili k situaci v Evropě, když na zápas s Francií přinesli transparent, který dával najevo nesouhlas s uprchlickou krizí v Evropské unii. Fanoušci také reagovali na teroristické útoky, jenž se odehrály v Paříži.

Přejít nahoru