Migranti v Německu a jejich trestné činy, které policie zatajovala

Šokující zpráva přišla ve včerejších hodinách z Německa. Německá police tam podle informací měla zatajovat trestné činy, jenž spáchali uprchlíci z blízkého východu a severní Afriky. Tuto informaci uvádí deník Bild, který odkazuje na vysoce postaveného úředníka, který působí v místech bezpečnostního orgánu v německém městě Frankfurt nad Mohanem. Tato informace vyplula na povrch po skandálu, který zažilo německé město Kolín nad Rýnem na Nový rok.

Kolín nad Rýnem zažil na Nový rok krušné chvíle. Ve velkém počtu tam totiž uprchlíci kradli a napadli ženy. Do dnešního dne už se mělo přihlásit přes 300 žen, které byly okradeny nebo sexuálně zneužity uprchlíky, kteří podle svědků pocházeli z blízkého východu a severní Afriky. Je tedy zcela jasné, proč Německo nechce, aby se tyto informace nešířily dále do Evropy.

Migranti v Německu kradou a způsobují velké problémy, německá policie dostala za úkol tento fakt tajit

Spisy, kde jsou zprávy o trestných činech, které v Německu spáchali uprchlíci, odkládají policisté automaticky stranou mimo vyšetřování. Informace o trestných činech spáchaných uprchlíky, může německá policie zveřejňovat pouze tehdy, pokud je dotázána ze strany médií. Michael Schaich, který působí jako zástupce Ministerstva vnitra, tvrdí, že by tyto informace byly zneužity od pravicových stran v Německu a byly by namířeny proti těm, kteří opravdu hledají v Německu záchranu.

Foto: Jazzmany / Shutterstock.com

Přejít nahoru