Nigel Farage: Evropská unie se nachází ve velkých potížích

Události v Kolíně jsou pro lidi velice šokující, pokud jako já nestrávili část posledních 17 let prací v Bruselu. Tam jsou teď bohužel ženy v určitých obvodech vystaveny surovostem pravidelně.

Mé asistentce v Evropském parlamentu při mnoha příležitostech nadávali do „čubek“ a přikazovali jí, aby se zakryla. A to nejsou nijak ojedinělé incidenty. O těchto záležitostech se může těžko mluvit. Ale lidé se snad už začínají probouzet. Reakce na události v Kolíně ze strany starostky Henriette Reker se rovná bezpodmínečné kapitulaci Německa.

Evropská unie má velké potíže, snad lidem otevřou oči případy celoevropského znásilňování

Německá děvčata se ve skutečnosti v ulicích oblékají a chovají daleko konzervativněji než v mnoha částech Británie. Avšak toto zastrašování mužskými migranty přivodilo návrhy nových pravidel chování německých děvčat. To představuje hlubokou urážku, kterou budou pociťovat nejen v Německu, ale i po celé Evropě. Problém je velice jednoduchý: když necháte přijít ohromné množství mladých mužských migrantů, kteří pochází z kultur, kde se o ženách uvažuje jinak a jinak se s nimi zachází, tak co vlastně čekáte?

Úplně k tomu samému, co se dělo při oslavě Nového roku v Kolíně, došlo i ve švédském městě Kalmar

Některé z těch migrantů dokonce citovali, jak říkají, že je pozvala paní Merkelová. A ti mají samozřejmě pravdu, to udělala. A jak strašlivou historickou chybou se to ukázalo být. Ale i tak ještě horší než ta, je to zakývání, které s tím dělali. Státní vysílač v Německu se pokoušel události v Kolíně a jinde zamlčovat. Místo aby odhalovali, že co se dělo, tak se většina mainstreamových médií rozhodla zkoušet to zametat pod koberec.

To je všechno smutnou připomínkou toho, co se dělo v naší zemi v Rotherham a v Rochdale, když jsme my zažili zakrývání ohledně zneužívání a vykořisťování mladých děvčat. Také Švédsko má ohromné problémy. Europoslanec za Švédské demokraty Peter Lundgren mi řekl: „Švédský policista vidí vazbu mezi sexuálním obtěžováním v Kolíně a ve Švédsku. Švédsko má ohromný problém se sexuálními útoky a znásilňováním prováděným mladými mužskými muslimskými migranty.“

„Úplně k tomu samému, co se dělo při oslavě Nového roku v Kolíně, došlo i ve švédském městě Kalmar.“ „A ve švédských velkoměstech jako Malmo dochází dokonce ke střelbě, vraždám a sexuálním útokům pravidelně.“ Můžeme sice kritizovat Švédsko a Německo, ale co naše země? Zrovna tento týden zažíváme vážnou diskusi o změně časového rozvrhu maturitních zkoušek tak, aby byly v souladu s Ramadánem. Tím je jasné, že Západ jako celek postrádá kulturní sebevědomí. Abych řekl upřímně, mám už dost řečí Davida Camerona a Theresy May, kteří prý usilují o prosazování hodnot, ale nedělají nic. Máme tu samé řeči ale jen velmi málo činů.

Ty šokující scény z Kolína nejsou tady od nás ve Spojeném království moc vzdálené. Ač tito muži nemusí mít pasy EU, tak je za chvíli dostanou. Potom budou moci svobodně přijít do britských ulic. Nakonec celá ta otázka hraničních kontrol, identity a bezpečnosti jsou záležitosti, které budou určovat, jak dopadne referendum o vystoupení z EU. Jsme na křižovatce jako země i jako kontinent. Pro dobro našeho lidu a našeho národa musíme Evropskou unii opustit a začít se konečně stavět za naše židokřesťanské dědictví.

Foto: Botond Horvath / Shutterstock.com

Přejít nahoru