První zprávy

Z Maďarska se šíří první zprávy o 3. světové válce

Maďarský žurnalista Zsolt Bayer varuje před blížící se občanskou válkou v Evropě. Nasvědčují tomu útoky nelegálních uprchlíků po celé Evropské unii. Žurnalista dokonce prozrazuje první zprávy o možné třetí světové válce, ve kterou by se tento konflikt v Evropě mohl snadno převalit, jelikož si podle žurnalisty skryté síly přejí 3. světovou válku.

Tuto informaci prozradil maďarský žurnalista společně se spoluzakladatelem maďarské politické strany, kterým je Dr. László Bogár, během televizního vysílání, jenž se věnovalo útokům uprchlíků v Kolíně na Nový rok. Útoky na ženy, které se uskutečnily v několika členských zemí Evropské unie, nasvědčují podle těchto dvou odborníků k zahájení nové válce, která by mohla dosáhnout až celosvětových rozměrů.

Z Maďarska přicházejí první zprávy o teoriích, které potvrzují fakt, že je 3. světová válka na spadnutí

Muži ve svém rozhovoru tvrdí, že jsou tyto útoky z Nového roku pouhou předzvěstí většího konfliktu, který se může odehrát již brzy v celé Evropě. Evropa byla podle politika zatažena do projektů známých jako 1. a 2. světová válka. Žurnalista uvádí, že je Maďarsko v tak malé oblibě Evropské unie, jelikož chce mít země podle informací do činění s těmito ničivými následky. Tento fakt je také důvodem, proč na Maďarsko neustále někdo politicky útočí. Záznam rozhovoru s anglickými titulky:

Zdroj: Svetkolemnas
Foto: Istvan Csak / Shutterstock.com

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=TisxfLCAz8E&w=853&h=480]

Přejít nahoru