Aktuálně z Německa: Země připravuje nouzový plán na rozpad EU

Italský deník prozradil utajovanou zprávu z Německa, kterou se povedlo aktuálně těmto redaktorům získat. Německá kancléřka Angela Merkelová totiž za pomoci politické strany CSU pracuje na utajovaném nouzovém plánu o rozpuštění Evropské unie. Nejedná se však o samotné vystoupení z Evropské unie, ale deník také uvedl, že německá kancléřka buduje tajný plán na zrušení jednotné měny.

Řecko a Itálie jsou naprosto bezmocné při ochraně svoji hranice

Tyto utajované informace prozradil italský deník Affaritaliani.it, kterému se podařilo informaci získat. Německá kancléřka Angela Merkelová tak spolupracuje podle deníku s Křesťansko-sociální stranou (CSU) na únikovém plánu, jenž by měl Německo při možné krizi zachránit. Co donutilo německou kancléřku Merkelovou k těmto krokům, hrozí snad Evropské unii rozpad pod náporem uprchlické krize?

Italský deník Affaritaliani: Německo spolu s kancléřkou Angelou Merkelovou aktuálně pracuje na nouzovém plánu

Podle informací pracuje na tomto projektu již několik politiků ze Spolkového sněmu. Na zhoršenou situaci v Evropské unie upozornili jako první němečtí analytici, kteří alarmovali patřičné orgány. Co však stojí za tímto rozhodnutím německé vlády?

Zcela určitě můžeme říci, že je na vině uprchlická krize, kterou Německo absolutně nezvládlo. Dokazují to případy znásilnění z Nového roku, které se odehrály v mnoha německých městech. Jako o poslední kapce se hovoří o referendu ve Velké Británii, která bude v létě tento rok hlasovat o vystoupení z Evropské unie.

Zdroj: Hlavnespravy

Přejít nahoru