Afghánec

Afghánec pobodal na slovenském internátu svého spolubydlícího

Hrůzné zprávy se šíří ze slovenské Nitry, kde mělo ve čtvrtečních brzkých ranních hodinách dojít k pobodání muže na vysokoškolském internátě. Teprve 22- letý student z Afghánistánu tam měl podle dostupných informací pobodat svého spolubydlícího, jenž je ve vážném stavu v nemocnici. K incidentu mělo podle slovenské policie dojít přibližně kolem sedmé hodiny ranní na vysokoškolském internátě v Akademické ulici, kde se mělo odehrát toto krvavé drama.

Afghánec jménem Ahmad měl zaútočit na svého spolubydlícího, jemuž způsobil vážná bodná poranění v oblasti krku a zad. Jak slovenská policie uvádí, mladík byl okamžitě zatčen a převezen na nejbližší policejní stanici. Pobodaný spolubydlící byl záchrannou službou převezen do tamější nemocnice, kde se mu dostalo potřebné zdravotní péče. O hrůzném případu ze slovenských vysokoškolských kolejí informoval slovenský portál novinky.sk.

Afghánec pobodal svého spolubydlícího na vysokoškolských kolejích, hrozí mu až 20 let ve vězení

Pobodaný 23- letý Richard se podle podle dostupných zjištění probudil, když ho jeho spolubydlící držel pod krkem a následně si vzal kuchyňský nůž, kterým způsobil Richardovi bodné rány na krku, zádech a hrudi. Pobodanému muži se podařilo dostat na recepci, odkud byla zavolána policie. Muž měl podle záchranářů štěstí, že rány na krku minuly tepnu. Policie teď vyšetřuje trestný čin vraždy ve stádiu pokusu, za který hrozí pachateli 15 až 20 let ve vězení.

Zdroj: Hlavnespravy

Přejít nahoru