Hillary Clinton

Albrightová: V pekle je speciální místo pro ženy, které nebudou volit Hillary Clinton

Bývalá ministryně zahraničních věcí USA Madeleine Albrightová, žena která pomáhá Hillary Clinton v předvolební kampani prohlásila, že je v pekle speciální místo pro ženy, které Clintonovou nebudou volit. Madeleine Albrightová, žena která byla narozena v bývalém Československu, ale pár let po svém narození migrovala do zahraničí, prohlásila tuto poznámku v souvislosti, že si ženy musí v dnešních dnech pomáhat a je tedy nutné volit Hillary Clinton.

V pekle je speciální místo pro ženy, které letos nebudou volit Hillary Clintonovou

Během předvolební kampaně, kde se střetla Clintonová se svými potencionálními voliči, pronesla Albrightová již zmíněnou a velice známou formulaci, během které vyzvala všechny ženy ve Spojených státech, jenž se chystají jít tento rok k volbám, aby udělily svůj hlas Clintonové. Albrightová se tak přidala k senátorovi Corymu Bookerovi, který během této kampaně projevil svoji podporu k prezidentské kandidátce.

Madeleine Albrightová vzbudila pozornost svým prohlášením, kterým vyjádřila podporu pro Hillary Clinton

Albrightová, jenž působila v minulých letech v Bílém domě po boku Billa Clintona tvrdí, že si ženy dnes vůbec neuvědomují, proč je tak důležité podpořit Clintonovou v letošních prezidentských volbách. Liberální kandidátka totiž podporuje feministická hnutí. Kandidátka také podporuje sňatky homosexuálních partnerů nebo adopci těmto párům ve všech státech USA.

Zdroj: Hlavnespravy

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=t7UkGyT5FIA&w=853&h=480]

Přejít nahoru