Orbán

Evropa není svobodná a je nám zakázáno hovořit pravdu, tvrdí Orbán

Maďarský premiér Viktor Orbán okomentoval aktuální dění v Evropě, kde podle politika není dovoleno říkat pravdu a neexistuje zde žádná svoboda. Maďarský premiér tvrdí, že je v Evropě zcela zakázáno hovořit o nebezpečí, které představuje stěhování národů a zvýšení kriminality, kterou do Evropy přinášejí nově příchozí žadatelé o azyl z blízkého východu a severní Afriky. Přistěhovalci přinášejí migrací do Evropy kriminalitu a teror, okomentoval maďarský premiér Orbán současné zprávy z Evropské unie.

Čtěte více: Orbán zablokoval iniciativu EU, která vnucovala LGBT ideologii

Evropa již není svobodná, jelikož svoboda začíná vyslovením pravdy a to je v dnešních dnech v Evropské unii zcela zakázané. Toto vyjádření pronesl maďarský premiér na nádvoří Národního muzea v Budapešti, během svého slavnostního projevu k 168. výročí protihabsburské revoluce. Nejedná se o náhodný jev, ale o plánovou a řízenou akci, popisuje uprchlickou krizi v Evropě maďarský premiér, podle kterého se o tomto problému nesmí v EU hovořit.

Premiér Viktor Orbán tvrdí, že je v Evropě zakázáno hovořit pravdu o řízené akci jménem uprchlická krize

Brusel se aktuálně snaží podle Orbána o co nejrychlejší přerozdělení žadatelů o azyl, přičemž si už některé země uvědomily, že tento akt ohrožuje jejich budoucnost. K zastavení uprchlické krize musíme nejprve zastavit Brusel, konstatuje maďarský politik.

(KPa, ca.cz, kv.sk, Foto: Northfoto / Shutterstock.com)

Přejít nahoru