Merkelová

Merkelová: Ano, mám prázdný dům, ale uprchlíky tam neubytuji

Angela Merkelová má rekreační dům v Hohenwalde, během roku většinou prázdný, ale jak řekla, nedovedu si představit, že bych je ubytovala. Samozřejmě, že německá kancléřka není jediná, kdo je bohatá a vlastní více nemovitostí, ale představa, že by ubytovali uprchlíky se jim příčí.

Německá kancléřka Angela Merkelová komentuje současné dění v Evropě a uprchlickou krizi

Západní média jsou plná zpráv o návštěvě Angeliny Jolie v uprchlických táborech v řeckém přístavu Pireus a v Libanonu, kde jsou ubytováni syrští uprchlíci. George Clooney se setkal v USA se syrskými uprchlíky. Zde byli oba sledováni smečkou fotografů, takže fotografie se rozletěly po celém světě. Známý herec je zároveň zvláštním vyslanec OSN pro uprchlíky UNHCR a panenky NWO.

Miliony Syšanů byli nuceni opustit své domovy. Angelina Jolie obviňuje Evropany, ” Je to nechutné, jak se může utopit tisíce uprchlíků na prahu nejbohatšího světového kontinentu.” I když oba herci projevují okázale vážné znepokojení nad osudem Syřanů, ve svém soukromí nenabízejí uprchlíkům žádnou pomoc.

Dohromady mají osm obrovských pozemků a nemovitostí na celém světě, ale v žádném z těchto domů nesídlí syrská rodina. Raději nechávají nemovitost prázdné, ačkoli mohou současně obývat pouze jednu nemovitost.

Amal, manželka George Clooneyho je právničkou v oblasti lidských práv, společně mají pět domů, zatímco Angelina Jolie a její manžel Bratt Pitt vlastní tři.

Clooneyovi mají dvě obrovské vily v Laglio u jezera Como v Itálii, zámek v Berkshire v Anglii, vilu na pláži Cabo v Mexiku a dům v Los Angeles.

Angelina Jolie a Pitt vlastní celý hrad v Brignoles v Provence v jižní Francii. Obrovská nemovitost, která byla postavena v 19. století, je vybavena dvěma bazény, kaplí, rybníkem a 35 prostornými pokoji. Pak mají vilu v New Orleans a dům v Los Feliz v Kalifornii.

Dalo by se předpokládat, že když už se oba páry předvádějí jako lidumilové, takže se podělí s někým alespoň o jednu z mnoha místností i kdyby to měla být jenom mediální show. Clooney raději nyní pronajímá svou vilu za 14.000 liber měsíčně.

Bob Geldorf, průměrný zpěvák a samozvaný Benefitz Organizér s socio-politickou angažovaností, vyjádřil svou nespokojenost s uprchlickou krizí a migranty v Evropě. Loni v září oznámil v britských médií, že by jako dobrý vzor vzal čtyři syrské rodiny do svého domu v Kentu a do svého luxusního bytu v Londýně, ale nic z toho se až do dnešního dne se nestalo.

Německo má rovněž svého pokrytce Till Schweigera. On se také veřejně zavázal k pomoci uprchlíkům. Při návštěvě uprchlického tábora také říkal, že jako herec je neustále na cestách a nikdy není doma.

(KPa, pz.czallesschallundrauch)
(Foto: Emmanuele Contini / Shutterstock.com)

Přejít nahoru