Německá vláda

Německá vláda propaguje na webových stránkách sexuální styk s migranty

Německá vláda se rozhodla k zvláštnímu kroku propagace uprchlické krize, když na níže jmenované webové stránce propaguje a schvaluje sexuální styk s žadateli o azyl, kteří aktuálně přicházejí do Německa. Webová stránka pod názvem “Zanzu – Moje tělo slovem i obrazem“, poskytuje návod migrantům, jenž se nacházejí v Německu teprve krátkou chvílí, jak “správně” provozovat sexuální styk s tamějšími ženami.

Čtěte více: The Independent: Němci brzy potrestají utečeneckou politiku Merkelové

Webová stránka Zanzu podporuje jazyky jako je arabština, turečtina nebo dalších 9 evropských jazyků. Mimo jiné nabízí webová stránka sekce jako jsou “vztahy a pocity” nebo vysvětluje uprchlíkům, co znamená domácí násilí a proč je takové chování v Evropě nepřijatelné. Na webové stránce se dokonce nachází sekce pod názvem “zákon a právo”, ve kterém je vysvětleno muslimským žadatelům o azyl, že by se neměli dopouštět sexuálního násilí na ženách.

Německá vláda spustila projekt na webových stránkách, který nabádá k sexuálnímu styku s žadateli o azyl

Sexuální násilí je dokonce na webové stránce popsáno tak, že je to akt, kterým dotyčný ohrožuje oběť nebo využívá její bezbrannou pozici, aby dosáhl sexuálního styku. Dále bylo v tomto článku rozlišen sexuální nátlak, pohlavní zneužití a znásilnění. Zločinci, kteří se dopustí výše zmíněného činu, mohou být potrestání, dodává redaktor na zmíněné stránce.

(KPa, ca.cz, ac24.cz, Foto: ac24.cz)

Přejít nahoru