Agentura APA

Agentura APA: Jeden z bruselských teroristů pracoval v sídle Evropského parlamentu

Agentura APA před několika okamžiky informovala o šokující zprávě, týkající se jednoho z teroristů, který útočil před několika týdny v Bruselu. Podle zpravodajské agentury APA pracoval jeden z teroristů v sídle Evropského parlamentu, když před sedmi roky přibližně měsíc pracoval pro firmu, která zprostředkovávala čištění prostorů parlamentu. Zprávy o tomto faktu se zdály jako vymyšlené, ale skutečnost tohoto faktu byla nedávno potvrzena.

Agentura APA informuje o jednom z bruselských teroristů, který před několika lety pracoval v Evropském parlamentu

Zprávy o pracovní minulosti v parlamentu potvrdil mluvčí Evropského parlamentu pro tiskovou agenturu DPA. Bližší informace však nebyly poskytnuty. Mluvčí Evropského parlamentu Jaume Duch Guillot pouze uvedl, že zmíněný terorista z Bruselu pracoval před několika lety jako student během letních prázdnin pro firmu, která zajišťovala v prostorách parlamentu čištění budovy.

Čtěte dále: Jeden z teroristů z Bruselu byl aktivistou za práva migrantů

Dříve než byly tyto zprávy potvrzeny, média spekulovala a uváděla, že jeden z teroristů opravdu pracoval v prostorách parlamentu a mohl tak získat cenné informace. Před několika dny se také potvrdilo, že další z teroristů pracoval v minulosti jako reportér na volné noze a bojoval za práva migrantů z blízkého východu, kteří aktuálně míří do zemí v Evropské unii.

(KPa, ca.cz, hs.sk, Foto: Alexandra Lande / Shutterstock.com)

Přejít nahoru