Selfie

Žena vytáhla labuť z jezera, aby si s ní udělala selfie! Pak ji nechala zemřít na břehu

Opravdu neexistuje konec lidské hlouposti? Zvláště pokud se jedná o ubližování a poškozování živočichů pro zcela nesmysluplné účely?

Žena pobouřila veřejnost, když z jezera vytáhla labuť, která následně zemřela, pro pořízení selfie

V poslední době se mluvilo o tom, že na jedné pláži v Argentině dav lidí zabil mládě delfína, protože si s ním chtěli všichni udělat selfie. A také jeden hlupák z Floridy vytáhl z vody mládě žraloka, aby se s ním předváděl a nakonec ho hodil zpět do vody napospas osudu.

Jednou dobrou zprávou je to, že se občas najdou také lidé, kteří chtějí zvířata chránit. Stalo se tak na pobřeží v Kanadě, kde uvízla kosatka. Lidé strávili 6 hodin tím, aby kosatku ovlažovali vodou, dokud nepřišel příliv a kosatka nebyla schopna sama odplavat.

Hlavním tématem této zprávy však je případ ženy v Makedonii, která ublížila labuti jen kvůli jednomu důvodu – aby si s ní udělala selfie.

Metro.co.uk uvádí, že žena táhla labuť od břehu jezera Ohrid za křídla a pak ji tam nechala zemřít. Od té doby se fotky této ženy držící labuť za křídlo staly virálními. Podle Makedonia Online zůstal pták po tomto nepříjemném setkání nehybně ležet.

Toto zcela barbarské chování by nemělo být přijato společností ani úřady. Lidé by se měli vyvíjet nad rámec své sobeckosti a měli by se chovat jako Správci této Země – zajistit, aby bylo o všechny obyvatele této planety dobře postaráno.

(KPa, skn.cz, Foto: Trueactivist)

Přejít nahoru