Satanovskij

Satanovskij: Evropa se už dávno stala součástí islámského světa

Evropa se už dávno stala nedílnou součástí islámského světa a Západ se chová jako klinický idiot. Přesně takto se vyjádřil k aktuálnímu dění v Evropské unii a v celé Evropě prezident ruského Institutu Blízkého východu Jevgenij Satanovskij. Jak uvedl prezident ruského institutu, z pohledu tureckého prezidenta Recepa Tayyipa Erdogana se začíná z Evropy stávat islámská část světa, jak ji právě on chce vidět. Právě proto ji radikálně islamizuje, uvedl ve svém pohledu na Evropu prezident ruského Institutu Blízkého východu Jevgenij Satanovskij.

Prezident ruského Institutu Blízkého východu Jevgenij Satanovskij hovoří o Evropě jako části islámského světa

Jevgenij Satanovskij uvedl, že se do Evropské unie dostala většina žadatelů o azyl z Turecka, kde aktivně působili v tamější mafii, která obsadila kanály přesunů těchto lidí. Turecká armáda zatím vytlačila další uprchlíky na řecké ostrovy. Tomuto procesu napomáhala také turecká tajná služba, domnívá se prezident ruského Institutu Blízkého východu Jevgenij Satanovskij.

Čtěte dále: Erdogan vyhrál soudní řízení v souvislosti s urážkou na cti od komika

Jak se ubránit před vlnou nebezpečných uprchlíků z blízkého východu? Jevgenij uvedl, že se třeba, aby se zapojily ozbrojené složky a politici, kteří musí začít pracovat tak, jak je potřeba, nikoliv jak si oni myslí.

(KPa, ca.cz, hs.sk, Foto: kafeinkolik / Shutterstock.com)

Přejít nahoru