Slovensko

Slovensko ve šlépějích Norska? Video ukazuje další případ brutálního odebrání dítěte

Již před několika dny šokovaly celé Slovensko záběry z tamější základní školy, kde si přišla sociální péče pro jednoho z žáků, který tak byl bez vědomí rodičů odebrán matce. Velice brutální záběry se dostaly také do slovenského parlamentu, který odsoudil drastické záběry, na kterých byl doslova odvlečen mladý chlapec ze třídy. Slovenskem otřásá bohužel další podobný případ odebrání dítěte, tentokrát však přímo z rukou matky. Jde snad Slovensko ve šlépějích Norska, které se provinilo před několika měsíci odebráním dětí od matky z České republiky?

Slovensko řeší další případ brutálního odebrání dítěte, které bylo pracovníky sociálního úřadu odtaženo z náruče

Jak na svém facebookovém profilu uvedla kandidátka za stranu Sloboda a Solidarita Monika Kozelová, byla na tento případ podána četná trestní oznámení a odebrání dítěte se bude s největší pravděpodobností řešit soudním řízením. Níže si můžete prohlédnout video ze samotného odebrání dítěte přímo z rukou matky. Upozorňujeme však, že jsou to záběry brutální a nedoporučujeme je slabším povahám.

Čtěte dále: Je čas chránit naše děti? Podívejte, koho chtějí vpustit do škol!

Pro dceru si podle tamějších informací přijel její švýcarský otec, který s ní chtěl odcestovat přímo do Švýcarska, čemuž se však malá holčička bránila. Některé zdroje dokonce uvádějí, že se potvrdila u otce ze Švýcarska obvinění ze sexuálního zneužívání.

(KPa, ca.cz, hs.sk, Foto: Youtube)

Přejít nahoru