Západ

Západ se vyjádřil jasně: Přeje si totální likvidaci Ruska

Západ se vyjádřil jasně ke svému postoji k Rusku, které chce zlikvidovat. Americký generál NATO Curtis Scaparotti již nahradil ve své funkci Philipa Breedlova. Nový hlavní velitel NATO v Evropě se již před několika dny vyjádřil k současné hrozbě, kterou je aktuálně nově ozbrojené Rusko, jenž se snaží vystupovat jako světová velmoc. Na vyjádření nového velitele sil NATO reagoval již redaktor ruského portálu ИА REGNUM Modest Korelov, který tvrdí, že je nutné v případě Spojených států a NATO zvýšit úroveň vojenské připravenosti v otázce případné zásahu vůči Rusku.

Západ se vyjádřil k otázce “zničení” Ruska, před kterým nedávno varoval nový velitel NATO Curtis Scaparotti

Ruský redaktor také okomentoval současnou situaci v Evropě, která je pod útokem propagandy doslova že všech stran. Vlády západních zemí bojují za práva člověka, práva národů, práva bílých medvědů a homosexuálů, ale práva Ruska je nezajímají, hovoří v jednom ze svých článků redaktor výše zmíněného ruského deníku.

Čtěte dále: Konašenkov okomentoval prohlášení USA o boji s Ruskem

Modest Korelov také tvrdí, že po vyjádření nového šéfa sil NATO v Evropě je konečně jasné, o co Západu skutečně jde. Na druhé straně ruská liberální Pátá kolona aplauduje, jelikož je zajímá pouze jedno, peníze, které ze západu putují na jejich konta, tvrdí Korelov.

(KPa, ca.cz, hs.sk, Foto: StockPhotosLV / Shutterstock.com)

Přejít nahoru