ČT

Neobjektivní veřejnoprávní ČT se postarala o další skandál

Veřejnoprávní televize ČT se postarala během svého vysílání o rozruch. S nadsázkou můžeme říct, že svojí neobjektivností totiž překonala i zprávy severokorejské televize. Televizní stanice ČT 24 během své relace, kde byl “vyslýchán” hejtman jihomoravského kraje Michal Hašek, který se musel zodpovídat reportérovi České televize za svoje nedávné setkání se členy motorkářského uskupení “Noční vlci”. Tito motorkáři vzbuzují po celé Evropě velké emoce. Co však během rozhovoru předvedl moderátor České televize, nad tím zůstává rozum stát.

Veřejnoprávní ČT během rozhovoru “vyslýchala” hejtmana jihomoravského kraje Michala Haška

Česká televize si totiž posvítila na “zločin”, kterého se měl podle veřejnoprávní televizní stanice hejtman jihomoravského kraje dopustit. Michal Hašek se před několika dny setkal s členy motorkářského uskupení Noční vlci, aby společně uctili padlé vojáky, kteří pomáhali s osvobozováním Brna, za které položili život. Michal Hašek položil s motorkáři společně květiny u památníku a následně se s vlky vyfotografoval. Touto fotografií také disponoval moderátor ČT, který požadoval od hejtmana vysvětlení zmíněného aktu.

Čtěte dále: Viktor Orbán: Povinné přijímání uprchlíků je rána pod pás

Moderátor během vysílání tvrdil, že se jedná o lidi, kteří jsou na sankčním seznamu Evropské unie a Spojených států. Hejtman kontroval tím, ať moderátor nelže, protože jestli někdo nemůže vstoupit na území Schengenského prostoru, tak jsou to miliony uprchlíků z blízkého východu.

(KPa, ca.cz, hs.sk, Foto: hs.sk)

Přejít nahoru