Co se děje? V Rakousku jsou aktivovány podzemní bunkry

Ke všem událostem, které jsme si dnes stačili přečíst, byl před dvěma dny v rakouských novinách Kronen Zeitung článek, kterému věnovali celou stránku.

Od určitého člověka, který pracoval na vysoce postaveném místě v rakouské armádě vím, že před několika lety mnoho měsíců zaváželi bunkry pro případ stavu nouze vodou, potravinami, oblečením, léky a jinými důležitými prostředky nutnými na přežití.

14.07.2016 byl v rakouském deníku Kronen Zeitung zmíněn bunker pro rakouskou vládu, starostu Vídně a lidi, kteří jsou na seznamu. Vše je pro případ války nebo jiných závažných událostí. Jedná se pouze o „horní smetánku“. Obyčejní lidé nebo méně potřební z vlády se tam také nedostanou.

Možná právě Nice byl stínící manévr a odlákání pozornosti na události, které se blíží. Vojenský převrat v Turecku a přiznání, že USA nevlastní skoro ani gram zlata, může být startovacím momentem pro pád měny.

Uvidíme zítra a pozítří, jak budou fungovat automaty na kreditní karty. Právě kreditky přestanou jako první fungovat a budou se vymlouvat na selhání systému. Asi tak je to připraveno. Budu jenom rád, jestli se mýlím.

(KPa, skn.cz, Foto: Shutterstock)

Přejít nahoru