Další falešný teroristický útok, tentokrát v Mnichově! Podívejte se na rozbor důkazů

Po policejních megacvičeních v Británii (viz zde) a Francii (během všech posledních “teroristických” útoků) bylo Německo nyní na řadě, aby si provedlo své supercvičení ozbrojených složek pod záminkou teroristického útoku. Tak to včera spustili v Mnichově.

Když jinak mazaní Francouzi jako celek zcela snadno zbaštili naprosto falešný a amatérsky sehraný útok v Nice (kupodivu, téměř všechny francouzské alternativní blogy, co sleduji, to braly jako skutečný útok, a psaly o tom různé lítostivé duchovní a etické úvahy; výjimku jsem našel pouze na Panamza), tak mohou státní teroristé s jistotou předpokládat, že podobný chabě zahraný scénář pomocí sugestivních fotek zbaští i Němci … i celý svět.

Obvyklý scénář: útočník – muslim – volající Allahu akbar – okamžitě identifikován a údajně zabit (mrtví nemluví, tentokrát se prý zabil sám), policie pózuje pro média v těžkém vybavení a střeleckých pózách na místech, kde se nezdá, že by to mělo nějaký význam; krizoví herci prchají na povel a za dozoru kamer kamsi, i z bezpečných úkrytů v budově na volná prostranství, falešnému střelci přímo před hlaveň, krizoví herci pochodují za dozoru police s rukama nad hlavou. Videozáběry přímo z “činu” dodal médiím jakoby náhodou sionistický agent Gutjahr.

Teď už jen udržovat pozornost lidí – v médiích vylepšovat báchorku o osobě pachatele různými pikantnostmi, ukázat falešné oběti s falešnými jmény, krizoví herci zahrají do televize zdrcené příbuzné, a politikové v pozadí si připíší body ke svým agendám (proti vlastnictví zbraní/proti islámu/ proti přistěhovalectví, apod.).

A aby široká veřejnost náhodou nezapomněla na strach a nenávist, zanedlouho proběhne někde další podobný falešný vládou organizovaný teroristický útok. Nebojte se, nikdo nezemře, možná kromě nastrčené figurky pachatele, kterému sice slíbili únik, ale pro jistotu ho radši odpraví…. (ale jistější se jim ukazuje vymyšlená identita, představovaná rovnou hercem, jako tentokrát),

Pár fotek a prvních komentářů z webu NODISINFO. Čeští čtenáři jsou pozorní, jistě odhalí další nesrovnalosti usvědčující z falešného divadla…

Sionisté v zoufalství spáchali další podvod – lež o střelbě v Mnichově

Další evidentní cvičení ozbrojených složek spojené se lží o teroristickém útoku se konalo včera v Mnichově jako střelba v obchodním středisku/McDonaldu. O tom, že to bylo cvičení a arcipodvod, nelze pochybovat. Už jen pouhá následující obrázek dokazuje lživost: krizoví herci dostali pokyn, aby běželi mezi dvěma kameramany. Za nimi čeká zřejmě ještě další skupina krizových herců, kteří jsou rovněž připraveni k podobnému běhu pro kamery.

Je to nepochybný hnusný podvod, čistá lež, s množstvím placených krizových herců. Každý pozná, že je to hrané divadýlko. Takovéto chování lidí se nemůže nikomu zdát věrohodné.

Krizoví herci se množí v mnoha zemích jako houby po dešti, a všichni jsou za své role placeni. Všichni vše pouze předstírají pro kamery.

I sama policie dokazuje, že jde o podvod. Herci-střelci jsou už dávno pryč, a není žádný důvod, aby policisté s dlouhými zbraněmi udržovali tyto polohy a pozice, kromě toho, že to dělají pro podvodné záběry kamer.

A tady. Na základě čeho tito “policisté míří své zbraně na mnichovské obchodní středisko“? Nedává to žádný smysl. Nikdo to nemůže pokládat za věrohodné.

(Pozn.: plešatý herec je zřejmě specialistou na střelecké pózy, pokládán režisérem představení pro média za zvláště fotogenického. Všimněte si, na kolika dalších snímcích je zachycen, vždy “kamsi” míří (:-))). Další snímky na  https://www.google.cz/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=police%20munich%20ap%20photo%20sebastian%20widman)

Mimochodem, jak vědí, že v obchoďáku nejsou žádní další střelci? Scéna není zabezpečena, jsou zranitelní. Mohli by být střeleni do zad, ale je jim to úplně fuk, protože znají pravou podstatu hry, což není nic jiného než arcipodvod a lež.

A takto si tu hrají tisíce policistů a různých ozbrojených agentur a krizoví herci, zatímco skutečné hrůzy prožívají lidé na středním Východě, kde jsou islámští lidé rutinně zabíjeni ve velkém, a kde jsou systematicky ničeny celé vesnice, města a země.

Ve falešném videu, které nafilmoval špión Mossadu a arcisionistický agent Richard Gutjahr, je vidět falešný střelec, jak střílí ze zbraně. Nestřílí opravdové kulky, ale nejspíš jenom slepé náboje. Žádným způsobem nemohl skutečně nikoho zastřelit nebo zranit.

Detaily z videa: je vidět postarší krizový herec jdoucí přímo k falešnému střelci, aniž mu věnuje jakoukoli pozornost. Je to herec, a žádný nevinný starý zranitelný německý muž.

Při tomto zoufalém činu sionisté mohli pouze hrát divadlo a předstírat.

V tuto chvíli je vidět člověk dřepící v chodbě, na snímku daleko vzadu vlevo. Zdá se, že starší muž této osobě dává znamení. Pak začnou vycházet ven lidé, a vše je opět nafilmoval agent Mossadu Gutjahr.

Tento starší muž je zřejmě vedoucím skupiny herců. Zde asi právě komunikuje s ostatními.

Pak na pokyn herci vycházejí chodbou (nebo halou), jeden po druhém. Venku začnou běžet o zlomkrk, rovněž na pokyn. Je to falešné; kdokoliv to může poznat.

Jak je možné, že tam nikdo nebyl zastřelen na místě? Střelec je kousek od nich, a právě střílí ze své mocné zbraně.

Takovéto schéma podvodného vytváření reality je možno provádět pouze před nevědomou veřejností a kvalitou odpovídá podřadnému filmu. A toto je nejzřetelnější moment podvodu: zde je údajný střelec. Proč lidé vybíhají z míst, kde byli před ním v relativním bezpeční, a běží přímo před něj, přímo do linie palby? Tomu nemůže přece nikdo uvěřit.

(KPa, skn.cz, Foto: skn.cz)

Přejít nahoru