Je Hillary epileptičkou nebo démonem posedlá? (VIDEO)

Aktuálním problémem americké prezidentské volební kampaně je zdraví Hillary Clintonové, kandidátky Demokratické strany. Je Hillary nemocná?

O jejím zdravotním stavu se začalo pochybovat, kdy spadla a spadla na hlavu. Slučuje se to vůbec s prezidentským úřadem? Toto video bylo natočeno 21. července, kdy Hillary navštívila Starbucks a byla obklopena zvědavými reportéry, tak najednou na několik vteřin zavřela oči, divoce otáčela a třásla hlavou. Píše se na německém webu Schall und Rauch.

Někteří pozorovatelé tvrdí, že měl epileptický záchvat. Jiní říkají, že je posedlá démony.

Podle zdravotníků jsou to příznaky jako u Jacksonova epileptického záchvatu. Při tomto záchvatu dochází k záškubům ve svalech a nekoordinovaným pohybům. Křeče mohou vyústit až v bezvědomí.

Představte si, že tato žena dostane moc nad jaderným arzenálem Spojených států. Jen si představte, co se může stát. V 69 letech to už také není nejmladší a stala by se nejstarším prezidentem, který by byl inaugurován. Jak přežije čtyři roky stresu v tomto stavu?

Američané mají právo vědět jaké je zdraví jejich budoucího prezidenta. Donald Trump zveřejnil své lékařské záznamy a podle nich je v dobrém zdravotním stavu. Lékařské záznamy Hillary Clintonové jsou pro veřejnost tajemstvím. Co skrývají?

(KPa, pz.cz, Foto: a katz / Shutterstock.com)

Přejít nahoru