Vojenský puč byl Erdoganem pro lid velmi dobře připraveným divadlem

V době puče byl turecký prezident Erdogan v letovisku v Marmaris. Z blízkého letiště v Dalamanu odlétá v 1:40 místního času Gulfstream turecké vlády s číslem letu TK8456. Letadlo letělo do Istanbulu.

Mezitím vyšlo najevo, že puč selhal a lidé byli vyzváni, aby šli na Atatürkovo letiště přivítat Erdogana.

Časová souslednost:
V pátek 15.července krátce před 23:00 místního času byla pozorována nad hlavním městem Ankarou vojenská letadla. Rebelové obsadili centrální pobočku vládnoucí strany AKP a vyzvali přítomné, aby opustili budovu.

Erdogan později v sobotu řekl, že se ho pokusili pučisté napadnout v jeho letovisku Marmaris a bombardovali místo, kde právě byl. „Podařilo se mi uniknout na poslední chvíli,“ řekl Erdogan. Zda je to pravda, nebo jen pohádka o hrdinovi, to nevíme.

Letiště v Dalamanu  je asi 1 1/2 hodiny jízdy od letoviska Marmaris.

Erdogan se tak musel rozhodnout o cestě do Istanbulu  už hodinu po začátku puče.

To znamená, že si musel být jistý, že státní převrat nepředstavuje pro něj nebezpečí a on může bez problémů, aniž by byl napaden rebely na zemi nebo ve vzduchu, cestovat do Istanbulu, aby tam jako vítěz oslavil vítězství nad pučisty.

Neskrývá se někde na bezpečném místě, ale otevřeně cestuje autem a letadlem.

Připomeňme, že o půlnoci byly v Istanbulu a v Ankaře těžké boje o most přes Bospor,  Atatürkovo letiště bylo uzavřené,  také na náměstí Taksim byly tanky a vojáci v Ankaře byli v parlamentu, nad  Tureckem létaly stíhačky  F-16 stíhačky a vrtulníky s pučisty.

Jak by mohl Erdogan vědět, že může nyní cestovat bezpečně do Istanbulu? Je  jasnovidec ???

Převrat právě vrcholil a jak věděl Erdogan, že je neúspěšný, když jak později řekl ho právě bombardovali a on  těsně unikl smrti?

Let z Dalamanu trval 1 hodinu a 37 minut. Jinými slovy, Erdogan byl bez ochrany a byl vystaven po celou dobu letu stíhačkám pučistů.

“Proč nebylo sestřeleno letadlo s Erdoganem, je záhadou,” píše Reuters.

Ale pro nás to není tajemstvím:

Je jasně prokázáné, že Erdogan byl tak brzy ve středu Istanbulu během “převratu”, protože věděl, že mu nehrozí žádné nebezpečí. Převrat nebyl vůbec žádný, ale šlo o divadelní představení.

Proto, Erdogan nebyl napaden během jízdy na letiště a ani během letu do Istanbulu. Pučisté nebyli žádní praví pučisté, ale jenom si na ně hráli.

Počet obětí na obou stranách je nutným zlem a účel světí prostředky.

Vojáci a důstojníci podle jejich prohlášení, byli přesvědčeni, že jsou vysláni na nějaké cvičení. O převratu nic nevěděli.

Vzhledem k tomu, že Erdogan tak rychle spěchal, aby byl na letišti v Istanbulu oslavován, tak sám tím podal důkaz o tom, že převrat bylo divadelní představení!

V případě reálného převratu by se Erdogan nepřesouval z Marmaris do Istanbulu, ale logicky by se schoval do bunkru nebo by uprchl do zahraničí.

Erdogan předvedl tureckému národu velké divadlo  a oni mu uvěřili, že šlo o vojenský převrat, že ho armáda chtěla svrhnout. Proč to udělal? Aby mohl  eliminovat všechny své soupeře a plně rozvinout svoji moc.

(KPa, pz.cz, Foto: Gabriel Petrescu / Shutterstock.com)

Přejít nahoru