FBI: Teror, jaký jste doposud nespatřili, zasáhne Evropu

Vlna islámského terorismu „jaký jste nikdy předtím neviděli“ je na cestě do Západní Evropy, říká šéf FBI James Comey. To, co jsme v uplynulých týdnech mohoi spatřit v Nice a v německých městech je jenom začátek něčeho mnohem horšího.

Islámský stát bude v Iráku a v Sýrii poražen. Jejich „hlavní město“ v Iráku, Mosul, je nyní pod palbou. To přinese, podle Červeného kříže, novou vlnu uprchlíků do Evropy. Někteří z nich budou podporovateli Islámského státu, kteří byli nuceni se přemístit.

Jakmile spojenci porazí Islámský stát, velké množství velice nebezpečných lidí vyrazí do Západní Evropy, do které je velmi snadné vstoupit.

A tito se připojí k těm co už tam jsou.

Vstoupí nelegální cestou přes Řecko nebo Itálii, a někteří z nich přijdou jako žadatelé o azyl či uprchlíci. Azylová policie je „barvoslepá„, takže každý může požádat o azyl bez ohledu na svou minulost a to i přestože se v minulosti dopustil válečných zločinů, což se dá jenom těžko dokázat. A nikdo nesmí být odeslán zpátky, jestliže mu hrozí mučení nebo smrt, jak stojí v mezinárodních dohodách.

Mnoho z nich se usadí ve velkých evropských městech, kde budou pokračovat ve svých barbarských zvycích. To bude znamenat vlnu teroru, jakou jsme nikdy předtím nezažili.

(KPa, Alternativnizpravy.cz, Foto: Shutterstock)

Přejít nahoru