Útočníci se pokusili ukamenovat dvě dívky! Hrůzy v Německu neberou konce

Policie pronásleduje tři násilníky, kteří napadli mladou ženu a její mladší sestru. 20letá žena a její 11letá sestra byly nejdříve odporně slovně napadeny.

Když se oběti ohradily, začali po nich útočníci plivat a následně házet kamení. Dívkám se naštěstí podařilo utéct dřív, než za to některá z nich zaplatila životem, a přivolaly si pomoc.

Obě utrpěly drobná zranění v po tomto nesmyslném útoku v německém městě Meckenheim. Dívky vypověděly policii, že podezřelí mluvili arabsky, rusky a německy.

Policie tak zahájila vyšetřování a vydala i podrobný popis tří gangsterů, ve kterém vyzývají veřejnost, aby poskytla jakékoliv informace.

První podezřelý je popisován jako 20letý, asi 170 cm vysoký, s dlouhými černými vlasy a velmi významným obočím. Měl na sobě červenou mikinu, černé kalhoty a černé boty v době útoku.

Policie dále uvedla, že podezřelý číslo dvě byl také 20 let starý, 167 cm vysoký, s blond krátkými vlasy, akné nebo jizvami po akné na obou tvářích a měl modré oči. Měl na sobě červenou kšiltovku, džíny, bílé boty a šedou mikinu s kapucí.

I třetímu podezřelému bylo 20 let, je 168 cm vysoký, měl velmi krátké černé vlasy a měl světle hnědou pleť.

(KPa, skn.cz, Foto: elbud / Shutterstock.com)

Přejít nahoru