Antisociální Brzezinski šokuje svět: „Je jednodušší zabít milión lidí, než je všechny ovládat“

Obamova pravá ruka Zbigniew Brzezinski, zasvěcenec a globalista NWO, neomaleně prohlásil, že je nyní obtížnější kontrolovat, než zabít milión lidí.

Brzezinski konkrétně uvedl, že „nové a staré síly čelí“ bezprecedentní situaci, letalita jejich síly je větší než kdy jindy,“ ale, bohužel pro globalisty NWO, jejich „schopnost zavádět kontrolu nad politicky probuzenými masami na světě je na historickém minimu.“

Vědomí lidstva se zvyšuje.

Lidé začínají chápat tento podvod. Masy se brání, nevychází jim vstříc a bojují, a to je přesně ten druh chování, které učiní pro regulátory obtížné, uplatnit svou agendu NWO, jednou světovou vládu, opírající se o jednu světovou měnu a armádu s kompletně očipovanou populací.

Brzezinski uvedl, že „ v dřívějších dobách bylo snadnější ovládat milión lidí, a to doslova, než fyzicky milión lidí zabít,“ zatímco „dnes je nesrovnatelně snazší zabít milión lidí, než je ovládat.“

Pro agenty NWO, kteří jsou těžce posedlí eugenikou a depopulací, není žádný velký problém zabít milión lidí.

Jejich plán, vytesán v Georgijských poradních kamenech, je snížit světovou populaci na 500 miliónů, což je mnohem „zvládnutelnější“ počet otroků.

Ve světě plném neuvěřitelné temnoty a korupce, jeho výrok je něco velice optimistického. My lidé si stále více uvědomujeme, že začínáme ukončovat naše otroctví a unikáme před ovládáním a kontrolou.

Cesta k plnějšímu uvědomění může pokračovat. Lidský duch síly a lásky nakonec zvítězí, ale do té doby je třeba udělat ještě spoustu práce.

(KPa, skn.cz, Foto: skn.cz)

Přejít nahoru