Muslimský migrant sexuálně obtěžoval děti v bazénu

V Nemeckom meste Ratingen mohli ľudia znova okúsiť Merkelovej multikulti “obohatenie”. 52-ročný muž Irackého pôvodu je podozrivý zo sexuálneho zneužívania dvoch mladých dievčat v bazéne na miestnej plavárni.

Rodičia jedného z obťažovaných dietí, Yvonne a Michael P., sú stále v šoku. Ich osemročná dcéra bola s jej deväťročnou kamarátkou v bazéne. Neskôr k nim priplával 52-ročný moslim a začal ich ohmatávať v oblasti genitálií. Obe dievčatá navštevujú kurzy karate, ale napriek tomu sa nedokázali ubrániť. Informoval o tom portál rp-online.de

“Obe dievčatá sa vehementne bránili. Muž ich zrejme dlhší čas sledoval. Nikto z ďalších návštevníkov kúpaliska si bohužiaľ nič nevšimol”, povedali rodičia osemročného dievčaťa.

Našťastie tam boli prítomní plavčíci, ktorí zasiahli a privolali políciu. Štyria policajti následne Iračana zatkli .

Matka osemročného dievčaťa poslala výstražný odkaz všetkým rodičom:

“Chceme apelovať na rodičov, aby na plaváreň chodili s deťmi spoločne a dávali na ne obzvlášť pozor. Aj my sme si rozhodne nemysleli, že by sa našej dcére mohlo niečo tak hrozného stať.”

Incidenty sexuálneho obťažovania v bazénoch zo strany moslimských imigrantov však nie sú ojedinelé. Podobný prípad sa stal len pred pár dňami na plavárni v meste Essen. Dvaja žiadatelia o azyl zo Sýrie vo veku 20 a 24 rokov tam sexuálne obťažovali 12-ročné a 13-ročné dievčatá.

(KPa, hs.sk, Foto: Shutterstock)

Přejít nahoru