Tato informace mnohé znepokojí! V Německu existuje ambasáda Třetí říše!

Psal jsem o lidech z povrchu planety Země. Žijí také mezi námi nejvíce v Německu. Pokud byste nevěřili, máte možnost navštívit nejen jejich webové stránky, ale také ambasádu a ta se nachází na adrese Königgasse 1 v Berlíně…

Všichni, kteří vlastní pasy Třetí Říše nejsou povinni v Německu (pokud zde také pracují) platit jakékoliv daně. Soudy nemají právo je soudit za jakékoliv delikty, i když se o to v minulosti, z neznalosti některých soudců, pokusili. No jak asi dopadli se můžete podívat níže. Museli stíhání proti dotyčnému zastavit, protože nemají na to právo a třetí říše neuznává německé soudy.

Zde máte jeden důkaz o pravdivosti údajů doložen:

snimek-obrazovky-2015-12-11-v-16-52-51

A pro všechny, kteří hledají, můžete se podívat na internetové stránky třetí říše:

Najdete je právě zde.

Bylo by dobré, kdybyste byli datováni o následujících událostech. Dle zpráv Terezy von dönitz, vnučky od bývalého generála Karl Heinz von Dönitz, začalo něco neočekávaného.

Na Antarktidě vypukl dost vážný konflikt mezi silami Třetí říše a USA. Samozřejmě se nejedná o pozemní boj, ale vzdušný souboj. Je veden ve výškách od 20 do 300 kilometrů nad zemí. Účastní se ho UFO (UFA) Illuminátů a elity USA oproti lidem a mocnosti Třetí Říše.

Technologie UFO z Třetí Říše se nedá srovnávat s technologií v Americe vyvinutých UFO. Proto celý souboj skončil pro jamíky totálním fiaskem a ztrátou nekonečné řady jejich UFO. Na straně Třetí Říše nebylo ani jedno UFO eliminováno! Americká elita je těsně před totálním krachem a proto se snaží o nedosažitelné. Jsou nepoučitelní.

V krátké době může po celé planetě Zemi dojít ke krachu finančního systému, který bude nejen důsledkem souboje nad Antarktidou, ale také jako jedinou možností (pokusem) elit o přežití ve stávajících podmínkách.

Mám zprávy z Německa, Švýcarska a Rakouska, že mnohé bankovní automaty nevydávají peníze, je s nimi velký problém a mnohé banky nechtějí vydávat větší obnos (do pěti dnů na objednání) maximálně však 5000 EURO. Problém s placením kartami skoro všude…

Pravděpodobně se „ledy daly do pohybu.“

Jak vidíte, všemu je opět úplně jinak…

(KPa, skn.cz, Foto: skn.cz)

Přejít nahoru