Video jen pro otrlé! Migranti udělali z Paříže smetiště

Hlavné mesto Francúzska už dávno nie je tým, čím bývalo. Krásne historické budovy zatienili ghettá, ktoré vytvorili prisťahovalci z Afriky a Ázie. Najnovšie video, ktoré koluje internetom, ukazuje, ako to vyzerá v parížskych uliciach. Najnovšia várka imigrantov si tam urobila doslova smetisko.

Turisti sa už boja chodiť do Paríža pre vysokú kriminalitu páchanú zväčša imigrantami z krajín tretieho sveta. Sťažujú sa aj na bordel v uliciach, ktorí už spomínaní imigranti za sebou zanechávajú.

Video, ktoré sa objavilo na YouTube pred pár dňami, zachytáva údajne ulicu Avenue de Flandres v devätnástom okrsku, ktorý sa nachádza v centre Paríža.

Táto parížska ulica sa ale podobá skôr na ulicu niekde v africkom meste než na ulicu európskej metropoly. Všade sa povaľujú imigranti spolu s ich odpadkami, ktoré len tak ponechali na ulici.

Západné krajiny často vyčítajú krajinám V4, vrátane Slovenska , že nechcú prijímať imigrantov z Afriky a Ázie, ktorí sa húfne valia do Európy. Keď sa však pozrieme do miest západnej Európy, tak sa nemožno čudovať, prečo si toto “kultúrne obohatenie” v podobe imigrantov neželáme.

(KPa, hs.sk, Foto: Gail Palethorpe / Shutterstock.com)

Přejít nahoru