Zločiny islámské invaze v Německu! Podívejte se sami! Lidé utíkají už i z Londýna

Jediný důvod, proč utíkám z Londýna je regulérní strach. V Londýně totiž přistěhovalci loví Evropany ve smečkách a nakonec je ubijí k smrti železným řetězem. Sebeobrana je nesluníčková, takže je zákonem zakázaná a pokud by se Zdenda nějak zázračně ubránil, hned by ho zavřeli.

Za svých 24 let života jsem se pokud vím, nikdy nepral, nikdy jsem konflikt nemusel řešit fyzicky, natož se zbraní v ruce. V Londýně za poslední rok jsem byl napaden 3x z toho 2x v metru.

V okolí mého domu byl nespecifikovaný počet napadení, z toho myslím 3 mrtví zastřelením, z toho jeden byl člověk, který stál za bílého dne na zastávce na autobus, byl střelen do obličeje ze vzdálenosti asi 10 centimetrů hodinu a půl po tom, co jsem šel do práce stejnou cestou.

V zemi, kde jsou zbraně zakázané a pro civila neexistuje legální možnost, jak si obyčejnou pistoli vůbec podržet, natož vlastnit. Už jste někdy slyšeli, že by v Čechách někoho honila smečka a nakonec ho ubila řetězem? Že by v Čechách dvacet chlapů znásilnilo najednou jednu ženskou a dalších třicet stálo okolo a honilo si nad tím vším? Že by v Čechách za bílého dne docházelo k vyřizování účtů mezi dealerskými gangy a tyto se stříleli do hlavy za bílého dne? Neslyšeli, u nás se totiž tohle neděje.

U nás jsou lidé ozbrojeni a smečka magorů s řetězem by dostala dvě do hrudi a jednu do hlavy. U nás je problém odsunut na úroveň, kdy se napadený musí bránit zlovůli komunistických soudců, ale samotné napadení přežili a třeba i ochránili životy svých blízkých.

14317429_941590885968877_4648246371149754895_n

Hollande, Stropnický, Dinstbier, Schwarzenberg a další sluníčkoví potentáti, dobře si ta jména zapamatujte. Tihle lidé chtějí to stejné u nás. Když Schulz mluví o nedostatečném multikulturalismu v postsovětských zemích, mluví o tomhle. Česká Republika není hodna evropských hodnot, protože u nás se lidi neubíjí k smrti řetězem. Až na vás bude Jakub Janda vystrkovat šulína se svými Evropskými Hodnotami, tak tohle přesně má na mysli a nejšťastnější bude, až na Silvestra budou policajti zakrejvat statistiky o znásilněních i u nás.

Je neuvěřitelné, že českému národu je stále dovoleno se ozbrojovat a to i v době, kdy bělošská populace západní Evropy houfně utíká východ a skupuje pozemky ve východní Evropě a na balkáně.

(KPa, skn.cz, Foto: Nicolas Economou / Shutterstock.com)

Přejít nahoru