Pěstujte doma tuto pokojovou rostlinu: Přinese vám štěstí i peníze

Milujete rostliny? Pokud ano, toto si určitě přečtěte. Rostliny jsou úžasné. Čistí vzduch v domácnosti, chrání nás před prachem, radiací a chemickými látkami.

To nejlepší však je, že rostliny nám přinášejí do domovů pozitivní energii. Mnozí lidé na celém světě se zajímají o zásady Feng Shui pro interiérový design.

Co je to Feng Shui?

Feng Shui je stará čínská technika, která zkoumá vzájemné působení mezi lidmi a jejich prostředím. Provádí se již více než tisíc let.

Věděli jste, že slova „Feng“ a „Shui“ v překladu znamenají „vítr“ a „voda“? Představují neviditelné síly na nebi a tok energie na Zemi. Feng Shui se snaží přinášet rovnováhu a harmonii do vašeho okolí, a to uplatněním principů přirozeného toku energie.

Tato technika je založena na tom, že všechny živé i neživé věci existují v říši nekonečného vesmíru, jenž pulzuje vlastní energií čchi nebo životní sílou.

Energie čchi představuje povznášející a obnovující druh energie, jenž prospívá našemu zdraví. Rostliny a květiny dokáží přitahovat tuto životní energii.

Je to opravdu úžasné. Mnozí odborníci na Feng Shui na celém světě říkají, že všechny zelené rostliny vyzařují dobrou energii, jež pozitivně ovlivňuje všechny oblasti života, především oblast podnikání.

Tato rostlina vám do domu přinese štěstí

Stejně říkají, že jednou z nejznámějších rostlin, o níž se věří, že přitahuje štěstí, úžasné přátelství a materiální bohatství je Tlustice vejčitá (lat. Crassula ovata).

Tato rostlina je známá také pod názvy „jadeitového rostlina“, „šťastná rostlina“, „rostlina peněz“, „růžová rostlina“ a „dolarový strom“. Určitě si ji zamilujete. Nejen kvůli její kráse, ale také z důvodu, že je odolná a jednoduchá pro pěstování.

Tato zelená rostlina je původem z Afriky, ale stala se velmi oblíbenou na celém světě. Má překrásné jadeitovo-zelené listy, jež jsou oválné a podobají se minci. Jsou tlusté, lesklé, hladké a zadržují v sobě vodu

Tlustice má malé bílé nebo růžové květy, jež se podobají hvězdám brzy na jaře. V závislosti od množství slunečního světla, mohou mít listy zcela červenou barvu na svých okrajích.

Hlavním důvodem, proč byste měli mít tuto rostlinu ve vaší domácnosti, je, že je krásná a symbolizuje štěstí. Může být skvělým dárkem při příležitosti kolaudace, protože se věří, že přináší celkovou prosperitu, štěstí a bohatství.

Chcete-li někomu poblahopřát k novému podnikání nebo k svatbě, Tlustice je skvělým výběrem. Jadeit je vzácný kámen, jenž představuje velkou hodnotu něčeho.

Tato zelená rostlina má krásné jadeitovo-zelené listy a jejich tvarem přitahuje materiální bohatství a prosperitu tomu, kdo ji vlastní.

Pokud plánujete tuto rostlinu používat pro získání finančního požehnání, pak byste ji měli položit na místo otočené na jihovýchodní stranu. Věří se, že každý nový list této rostliny zvýší vaše bohatství.

Závěr

Tlustice symbolizuje hluboké přátelství, hlavně když kvete. Překrásné růžové a bílé květy odrážejí jemnou péči a pozornost dárce, jakož i péči a pozornost darovaného. Květy voní sladkou vůní trvalých přátelství.

Doufáme, že se vám tento článek líbil a nezapomenete ho sdílet se svými přáteli a rodinou.

(KPa, Alternativnimagazin, Foto: AM)

Přejít nahoru