Afghánec zaútočil na Slovensku nožem na dvě osoby

V nedeľu v poobedňajších hodinách sa v Devínskej Novej Vsi odohrala dráma. Polícia musela zasahovať pri prevádzke s rýchlym občerstvením. Muž Afganského pôvodu totiž dobodal nožom dve osoby.

22-ročného Afgánca zadržala polícia po tom čo mal napadnúť nožom dve osoby v blízkosti prevádzky s rýchlym občerstvením. Zranených mužov ošetrili pracovníci rýchlej zdravotnej služby. Informovali o tom Bratislavské noviny

Obvinený mal podľa doposiaľ vykonaného vyšetrovania dňa 05.02.2017 v čase krátko pred 16.30 hod. pred prevádzkou rýchleho občerstvenia na Eisnerovej ulici po predchádzajúcom verbálnom konflikte nožom napadnúť dvoch mužov vo veku 22 a 20 rokov, pričom obom poškodeným mal spôsobiť bodné zranenie s predpokladanou dobou liečenia do sedem dní. Počas fyzického útoku sa mal obvinený poškodeným mužom zároveň vyhrážať ich zabitím,” povedala policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková.

“Multikultúrne obohatenie” sa teda začína síce pomaly , ale isto prejavovať aj na Slovensku. Podobný prípad sa odohral v lete v Piešťanoch, keď dvaja mladí Arabi chceli v priestoroch miestnej reštaurácie “zbaliť” dve miestne dievčatá, ktoré o ich spoločnosť zjavne nestáli. Takýto postoj dievčat rozzúril Arabov, ktorí dievčatá obliali obsahom pohára.To však nenechalo chladnými majiteľa kaviarne a ďalších hostí, ktorí sa dievčat zastali a tak strhla veľká roztržka.

(KPa, hs.sk, Foto: Shutterstock)

Přejít nahoru