Ověřeno! Tato ústní voda odstraní zubní plak už za jednu minutu!

Jestliže máte na zánět ozubice, věřte, že nejste sami. Mnoho dospělých jedinců má v současné době nějakou zubní nemoc.

Může jít od jednoduchého zánětu dásní až k vážnému poškození tkáně nebo dokonce onemocnění kostí. Nejhorší možný scénář je ztráta zubů.

Ať už je u vás onemocnění dásní v jakékoliv fázi, je nutno tento problém řešit. Onemocnění závisí také na tom, jak dobře pečujete o své zuby a dásně. Lidé nemusí vykazovat známky onemocnění dásní delší dobu.

Obvykle se toto onemocnění rozvíjí spíše u mužů, než u žen.

Co způsobuje onemocnění dásní?

Lidská ústa jsou plná bakterií, spolu s hleny a dalšími nečistotami tvoří na zubech bezbarvý a lepkavý plak. Pomocí kartáčku se tohoto plaku můžete zbavit.

Plak, který není odstraněn, může ztvrdnout a vytvořit povlak, který je možno odstranit pouze zásahem zubního lékaře nebo dentálního hygienisty.

Orální péče je pro lidské zdraví velmi důležitá. Kromě běžného čištění zubů je dobré používat k odstranění zubního plaku také ústní vodu. Jde tak o jednu z nejdůležitějších částí pro správnou ústní hygienu.

Vytvořte si svou vlastní ústní vodu k odstranění zubního plaku. Díky tomu budete přesně vědět, co využíváte, budete schopni kontrolovat kvalitu.

Můžete si tak během chvíle vytvořit vlastní ústní vodu, která bude stát zlomek toho, co běžné ústní vody. Ústní voda, kterou najdete běžně na pultech obchodů, může obsahovat konzervační látky, umělá sladidla, barviva, různé příchutě a chemické látky, které jsou pro vaše zdraví škodlivé. Tato ústní voda neobsahuje žádné chemické látky. Vytvořte si jí i vy!

Ingredience:

  • 1 lžíce jedlé sody
  • 1 kapka tea tree oleje
  • ½ lžičky mořské soli
  • 1 šálek teplé vody

Stačí vše smíchat a rázem máte účinnou ústní vodu! Vyzkoušejte tento recept i vy!

(KPa, Alternativnimagazin, Foto: AM)

Přejít nahoru