Donald Trump: Očkování způsobuje autismus, a proto bude prošetřeno

Americký prezident Donald Trump je přesvědčen, že očkovací vakcíny jsou odpovědné za epidemii autismu a veřejně prohlásil, že během jeho funkce zjistí a odhalí pravdu, čímž zachrání naše děti.

Trump odmítl tvrzení, že neexistuje žádná souvislost mezi vakcínami a autismem. Tvrdí, že byla zatajena pravda a ti, co tomu nevěří, to brzy pochopí.

Svědectví o zdravých dětech, které po očkování onemocněly

Jak uvedl, byli jsme svědky mnoha takových případů, včetně lidí, kteří pro něj pracovali. Některé osobně znal.

Jeden den, dvou a půl roční krásné zdravé dítě dostalo týden po očkování vysokou teplotu, zůstalo velmi nemocné a nyní na ty následky trpí autismem.

Dr. BenCarson z Republikánské strany během debaty s Trumpem tvrdil, že neexistují žádné „listinné důkazy“ o tom, že vakcíny jsou zodpovědné za autismus.

Dr. Carson, neurolog bez zkušeností z oblasti imunologie, však připouští, „že je pravda, že malé děti se očkují několika vakcínami během jejich prvních měsíců života v krátké době.“

Trump zopakoval svou reakci z dubna 2012 pro Fox News, kdy vyprávěl příběh dítěte jednoho ze svých zaměstnanců, které onemocnělo po očkování.

„Měl jsem hodně příležitostí seznámit se s touto problematikou.“, řekl Trump pro Fox News ‚Fox & Friends.

„Víte, mám teorii, které někteří lidé věří. Tou teorií je téma a problémy očkování. V minulosti jsme se nemuseli touto epidemií zabývat.“

„Teď je to jako epidemie. V průběhu posledních 10 let, zejména během dvou let. Vezmete malé dítě, které váží zhruba 5,5 kg do lékařské ordinace, ve které dostane několik vakcín za sebou.

Jsem za očkování, ale myslím si, že pokud použijete několik vakcín současně, a pak po dvou měsících zaznamenáte, že miminko je jiné, znamená to, že něco se s ním během té doby událo. Skutečně. Znám takové případy.“

Utajování problémů s vakcínami úřady sledují jakékoliv očkování

Propojení očkovacích vakcín s autismem se nedávno dostalo do pozornosti federálních úřadů, když floridský kongresman Bill Posey přednesl před sněmovnou reprezentantů svědectví informátora Centra pro kontrolu a prevenci nemocí, Billa Thompsona.

Ten tvrdí, že centrum se spřáhlo s výzkumníky, kteří měli zničit dokumenty o propojení vakcín a tisíců případů autismu.

29. července 2016, americký kongresman Bill Posey, podal své poslední stanovisko na půdě Bílého domu.

Během pětiminutového vyhlášení poukázal na lži Centra pro kontrolu prevence nemocí v neslavné studii z roku 2004, která obhajovala MMR vakcínu (vakcína proti spalničkám, příušnicím a zarděnkám) a potvrzovala, že vakcína nezpůsobuje autismus.

Kongresman Posey, který tvrdil že tato studie byl čistý podvod, přečetl tvrzení výzkumníka Williama Thompsona, který dlouhá léta působil v Centru pro kontrolu a prevenci nemocí a který byl jedním z autorů pediatrické studie (2004), která měla jednou provždy potvrdit, zda vakcína přispívá k autistické epidemii.

„… Spoluautoři studie MMR vakcíny se setkali, aby se dohodli na zničení všech dokumentů, které se týkaly studie MMR vakcíny. Do místnosti, ve které se setkali, přinesli velký odpadkový koš. Následně procházeli všemi dokumenty a vyhazovali ty, které obsahovaly pro ně negativní závěry.“

Závěr

Posey neměl žádný důkaz a nemá jej ani Donald Trump. Jediný důkaz, který měl, byl neoficiální.

Nicméně nyní, když je Trump v Bílém domě s plnou výkonnou pravomocí, propojení mezi vakcínou a autismem bude znovu prošetřeno a prozkoumáno.

A my jen doufáme, že pravda se po dlouhých letech utajování konečně dostane na světlo světa a rodiče dětí poškozených očkováním dostanou alespoň nějakou satisfakci.

(KPa, Alternativnimagazin, Foto: Shutterstock)

Přejít nahoru