Merkelová

Němci se bojí změny, báli by se zvolit i dvojče Merkelové!

Je to děsivé. 70% Němců si vybralo své věznitele (CDU + SPD), to ukazuje výsledek voleb v Sársku, píše se na blogu Schall und Rauch.

Němci ukazují jak jsou solidární se zločinci, kteří jsou u moci a kteří jim lžou, píše von Freeman na blogu.

Volí tak menší zlo, bojí se každé změny statutu quo a nemají odvahu pro změnu jako Američané nebo Britové. Vždy volí stejný blok stran, takže žádné experimenty nebudou.

„Proto je pravda to, co říkám již mnoho let, Němci jsou poslední, kteří chtějí opravdu něco změnit ve své zemi,“ pokračuje von Freeman,“ perfektní předměty bez páteře a odvahy, které pracují bez reptání. Dokonce i volební vítězka Annegret Krampová-Karrenbauerová, premiérka Sárska a předsedkyně CDU řekla, že takový výsledek “si nedokázala představit ani v nejdivočejších snech”. I ona je překvapena celkovou odevzdaností.“

„To je bláznivý národ a patří do psychiatrické léčby. Za těchto okolností, to nedává smysl a je kompletní ztráta času pokoušet se Němcům objasnit jejich situaci. Mají strach z nejistoty a rizika. Nezvolili by ani dvojče Merkelové, protože si nebudou jistí,“ dodává von Freeman.

CDU v Sársku podle předběžných výsledků, které zveřejnil místní statistický úřad, získala 40,7 procenta hlasů, SPD 29,6 procenta. Do zemského sněmu jde ještě Levice s 12,9 procenta a AfD s 6,2 procenta. Vypadli z něj naopak Zelení (čtyři procenta) a Piráti (0,7 procenta).

Proti volbám před pěti lety si CDU polepšila o 5,5 procentního bodu, SPD naopak o jeden bod přišla.

(KPa, pz.cz, Foto: Shutterstock)

Přejít nahoru