Farmaceutické firmy ho před námi schovaly! Ovoce, které léčící rakovinu

Na světě existuje jedno ovoce s nepředstavitelnou léčivou silou proti rakovině. Vědci tvrdí, že jeho účinnost několikanásobně převyšuje všechny dosud známé chemoterapie.

Přesto vám ho žádný onkolog nepředepíše. Či dokonce ani nedoporučí.

Proč je tomu tak?

No z jednoduchého důvodu.

Pokud by se vědomost o tomto ovoci rozšířila mezi lidi a ti by se pomocí něho začali z rakoviny léčit, pak by onkologové i farmaceutické firmy vyrábějící chemoterapii přišli o své zákazníky.

Vlastně o pacienty s rakovinou, oni je však raději označují za zákazníky. No a nejlepší zákazník je přece stálý zákazník.

Proto o skutečné vyléčení pacienta ve skutečnosti ani nemají zájem. Vyléčený pacient pro ně totiž znamená žádný zákazník a žádný zákazník zase žádný zisk.

V dnešním článku vám prozradíme, o jaké ovoce to vlastně jde. Jak jsme již uvedli, podle odborníků jde o potravinu se zatím nejmocnějším známým protirakovinným účinkem.

Graviola proti rakovině

Ovoce, o kterém je řeč se nazývá graviola (odborný název je Anona ostnitá). Jedná se o strom nízkého vzrůstu, který roste v tropických pralesích převážně Jižní a Latinské Ameriky.
Nejčastěji se k léčbě rakoviny používají sladké šťavnaté plody, které se konzumují přímo v syrovém stavu.

Protirakovinné účinky má však v podstatě celá rostlina, včetně kůry, kořenů a listů.

U nás se obvykle dá sehnat vylisovaná šťáva z plodů, ale některé obchody se zdravou výživou mohou prodávat i vysušené listy. Z nich si pak můžete připravit protirakovinný čaj.

Nejlepší na graviole je to, že účinkuje na téměř všechny druhy rakovin a nádorů.

Další zdravotní účinky gravioly

Kromě protinádorových účinků má i:

  • antiparazitické vlastnosti
  • potlačuje mykózy a plísňové infekce
  • reguluje krevní tlak
  • působí antidepresivně
  • zmírňuje stres a léčí onemocnění nervů

Už od 70. let 20. století jsou z laboratorních testů známé její super-léčivé vlastnosti při onkologických onemocněních jako jsou rakovina tlustého střeva, prostaty, prsu či slinivky.

Navíc, zatímco rakovinné buňky ničí, zdravých se ani nedotkne. Nemá tak žádné vedlejší negativní účinky ve srovnání s konvenční onkologickou léčbou.

To z ní činí přímo dokonalý přírodní lék na toto hrozné onemocnění.

No, a právě proto se jí farmaceutické firmy tak bojí a zatím se neúspěšně snaží vyrobit syntetické deriváty z gravioly, které by si mohly patentovat.

Kde sehnat graviolu

Jak jsme již uvedli, u nás čerstvou gravioly seženete jen těžko. Možná v některých specializovaných obchodech se zdravou výživou nebo v Rakousku.

Alternativou je konzumace šťávy, doplňků stravy s extrakty nebo čaje z listů.

Každopádně ať už šťávu nebo kapsle jako doplněk stravy seženete v kvalitních internetových obchodech.

Při dávkování postupujte podle údajů uvedených na obalu jednotlivých produktů.

(KPa, Alternativnimagazin, Foto: AM)

 

Přejít nahoru