Uprchlíci

Ať příznivci multikulti otevřou své dveře migrantům, ale ne ty naše!

Bývalý poslanec Zdeněk Kořistka v otevřeném dopise vyzývá Martina Fendrycha, aby dostál svým slovům a migrantům otevřel své dveře, ale ne naše.

Po přečtení článku „Teror chce zničit západní svobody, korektnost, „multikulti“. Braňme je tvrdě…“ ze dne 4.6. od komentátora Aktuálně.cz pana Fendrycha, který nás po teroristickém útoku v Londýně burcuje ( to chce silný žaludek, že? ) a nabádá nás, abychom přicházejícím uprchlíkům pomáhali tímto způsobem… „Nezamykat dveře před lidmi, kteří prchají před Islámským státem. Není to šílený postoj, ale západní postoj.“, jsem se zamyslel, protože jsem se až od něho dozvěděl, že Afričané z Mali, Gambie, Nigérie, DR Konga, Kamerunu, Nigeru, Čadu, Středoafrické republiky, Senegalu, Guiney, Ghany a Pobřeží Slonoviny trpí pod jhem Islámského státu! Většina z oněch desetitisíců mužských pasažérů na lodích neziskovek, kteří se týden co týden hrnou do Itálie totiž pochází s těchto zemí.

Od paní režisérky Le Fay (původně Elšíková) jsme se zase dozvěděli, že rozhodnutí vlády nepřijímat uprchlíky ji ranilo, a musela tuto svoji bolest okomentovat… „Stydím se za naši vládu do morku kostí a pohrdám jimi za jejich malost. Kéž nebudete muset nikdy prožít to, co ti lidé, kteří jsou na útěku!“

Sice si asi nevšimla, že toto rozhodnutí vlády je jen gesto k oblbnutí občanů před volbami, protože v tichosti se k nám hrnou tisíce inženýrů, lékařů a techniků z černé Afriky, kteří v Praze prodávají drogy, pasou prostitutky, a tisíce muslimů z Blízkého východu, kteří spolu s nimi čekají až přijde jejich chvíle…

Pro tyto dva typické představitelé multikulti víry máme tento návrh, který zveřejňujeme formou otevřeného dopisu.

U nás, v Moravskoslezském kraji, máme v utečeneckých táborech desítky mírumilovných muslimů, kteří touží po svobodě a novém domově. Mezi svými přáteli jsme provedli sbírku, která zatím vynesla 16 200,-Kč, což odpovídá cca 30-ti jízdenkám vlakem v 1.třídě do Prahy. Pokud by pan Fendrych projevil tolik empatie a porozumění k těmto lidem nejen pérem, ale i v srdci, jsme připraveni jednu typickou 30-ti člennou rodinu okamžitě finančně podpořit, a když dojedou k němu do Prahy, jistě je rád příjme pod svou střechu. Jak píše pan Fendrych „ nezamykat dveře před lidmi, kteří prchají“. Jen věřím, že nechce otvírat dveře NAŠE, ale JEHO budou zavřené. Pokud tak neučiní, tak píše jen tendenční žvásty a moralizuje občany této země, kteří mají svůj rozum, myslí na budoucnost svých dětí, a nechtějí prožívat scény, které vidí skoro každý týden v televizi ze západní Evropy.

Paní režisérku Le Fay chceme poprosit, aby o tomto bohulibém činu pana Fendrycha natočila dokument, nejlépe Třináctou komnatu Martina Fendrycha, kde zvýrazní jeho lidskost, a vyzve tímto dílem i ostatní multikulti vítače, například pana Schwanzerberga ( na jeho zámku musí být spousta místa ), Zlatušku, Zvěřinu, Langšádlovou, Niedermayera, Jandu, Rozumka a stovky dalších, aby prokázali onu nám vnucovanou lidskost, ubytovali ty tisíce migrantů u sebe doma, a integrovali je. Tím splníme vnucené kvóty EU, a paní Le Fay se nebude muset stydět, končí dopis Zdeněk Kořistka.

(KPa, pz.cz, Foto: Shutterstock)

Přejít nahoru