USA se bojí uveřejnění ruských satelitních snímků tragédie 9/11

Američtí experti se domnívají, že nehledě na to, že vztahy mezi USA a Ruskem se dostaly na nejnižší stupeň za dobu studené války, Putin zatím připravil administrativě jen drobné nepříjemnosti. Analytici se domnívají, že to je ticho před bouří. Putin se chystá udeřit jen jednou, ale bude to stát za to. Rusko připravuje zveřejnění důkazů účasti americké vlády a speciálních služeb na útoku z 11. září. V seznamu důkazů jsou satelitní snímky. Informuje o tom secretsofthefed.com.

Publikované materiály mohou dokázat zlý úmysl vlády ve vztahu k lidu USA a obrovskou manipulaci veřejného mínění. Útok plánovala americká vláda, ale provedla jej cizíma rukama. Tak, aby napadení Ameriky a lidu Spojených států bylo aktem agrese mezinárodního terorismu.

Motivem pro podvod a vraždy vlastních občanů byly ropné zájmy americkým státních korporací na Blízkém východě.

Představené důkazy budou o to přesvědčivější, že budou podloženy předchozími případy manipulování veřejným míněním kvůli dosažení sobeckých soukromých zájmů.

Rusko dokazuje, že Americe není cizí nastavovat a zabíjet své občany, aby bylo dosaženo záminky k vojenské intervenci v cizí zemi. V případě útoků z 11. září jako důkazy poslouží satelitní snímky.

V případě úspěchu budou důsledky putinské taktiky pro americkou vládu velmi zlé. Důvěra ve vládu bude podlomena a ve městech vypuknou masové protesty. Takový obraz malují američtí analytici.

A jak budou USA vypadat na světové politické scéně? Opodstatněnost pozice Ameriky v roli lídra v boji s mezinárodním terorismem bude podlomena, čehož okamžitě využijí protiamericky laděné země a mezinárodní teroristé.

A nenechte se zmást tímto špatným scénářem, protože skutečný vývoj situace by mohl být ještě daleko horší – varují experti.

(KPa, skn.cz, Foto: skn.cz)

Přejít nahoru