Merkelová

Vzkaz pro Merkelovou: Opakovaně se ukázalo, že vaše politika je trojským koněm

Po útoku v Manchestri si povedala učiteľka a matka troch detí “dosť”. Rozhodla sa napísať otvorený list nemeckej kancelárke Angele Merkelovej.

Petra Paulsen poslala kancelárke list, v ktorom jej adresuje viacero hlbokých politických otázok k súčasnej situácií a budúcnosti Nemecka. Petra taktiež požiadala Merkelovú, aby jej na list odpovedala.

Otvorený list publikoval portál Epoch Times.

“Vážená spolková kancelárka, Dr. Angela Merkelová,

opäť ďalší teroristický útok v Európe, tentoraz v Manchestri na popovom koncerte. Opäť platí množstvo mŕtvych a zranených, vrátane detí a mladistvých. Tento list píšem Vám ako vodcovi CDU a nemeckej kancelárke, pretože mám veľa otázok, na ktoré by som od vás chcela odpoveď,” píše Petra v úvode svojho listu. V nasledujúcich riadkoch podotkla, že pred dvanástimi roky ju taktiež volila, no počas jej vládnutia sa Nemecko veľmi zmenilo, a nie k dobrému.

Petra Paulsen spomína napríklad nemecký štátny dlh, ktorý neustále rastie:

”Vládny dlh je vyšší ako kedykoľvek predtým. Dochádza k obrovskému zníženiu počtu zamestnancov v oboroch, ako napríklad vzdelanie, zdravotníctvo, bezpečnosť a doprava. Taktiež rapídne rastie aj počet ľudí bez domova, ich počet dosiahol 335 000, z čoho je 29 000 detí. To je v takej bohatej krajine, akou Nemecko, škandalózne,” píše učiteľka, ktorá zdôraznila, že Merkelová bude radšej zachraňovať zbytok sveta.

Učiteľka z Hamburgu taktiež spomenula aj Merkelovej politiku tzv. ”otvorených dverí”. Petra si myslí, že jej migračná politika je “trójskym koňom”:

“Vaša migračná politika sa úplne vymkla kontrole, ukázalo sa, že je v podstate trójskym koňom. Pripomínam hromadné ohmatávanie či znásilňovanie počas silvestrovských osláv v Kolíne nad Rýnom, teroristu Anise Mariho, znásilnenie a následne zavraždenie študentky vo Freiburgu alebo krvavý kúpeľ vo vlaku v blízkosti Würzburgu.”

Paulsenová pripomenula aj štatistiky spáchaných trestných činov počas minulého roka, tie ukazujú, že počty znásilnení či vrážd rapídne rastie.

“Veľa ľudí sa bojí Vašu migračnú politiku kritizovať, pretože ich okamžite označíte za priaznivcov krajnej pravice, konšpiračných teoretikov či fašistov. Vaša migračná politika spravila z veľa ľudí v Nemecku a Európe obete bezprávia a násilia,” píše Petra.

Svoj otvorený list uzatvára otázkou:

“Dovolte mi, vážená pani kancelárka, na záver môjho listu poslednú otázku: Komu to prospeje, ak bude naša krajina destabilizovaná aj zvnútra aj zvonku?,” končí učiteľka Petra Paulsen svoj list.

(KPa, hs.sk, Foto: Shutterstock)

Přejít nahoru