Producent CNN: Američtí voliči jsou „blbí jako korek“!

Zakladatel projektu Project Veritas James O’Keefe zveřejnil nové video kompromitující zaměstnance televize CNN. A nejen ze lhaní, ale také urážkami samotných Američanů.

Tentokrát se na skrytou kameru dostal producent televize Jimmy Carr, podle něhož jsou američtí voliči „blbí jako korek“.

„Všichni jsme přesvědčeni, že je (Trump) klaun, že je směšně nepřipraven pro tuto práci, nic se mu nedaří, a neodpovídá hlavním zájmům Ameriky Věříme, že to je prostě šílennec,“ říká.

„Ale je to spravedlivé – pochybovat o mentální schopnosti amerických voličů?“ ptá se autor videa.

„Ano. Jsou blbí jako korek,“ řekl Carr rozhodně.

Pro Američany je ale takové vyjádření značně citlivé, protože jsou spíše zvyklí slyšet, že jsou příslušníky výjimečného národa, který nese pochodeň civilizace na této planetě. Nicméně to svědčí o hlubokém cynismu amerických médií, neboť hlavním cílem, třeba i lživých materiálů, je zvýšení sledovanosti a ratingu pro ještě vyšší zisky.

Jedná se o třetí zveřejnění Project Veritas tento týden. Na prvním videu CNN hlavní producent John Bonifild označil příběh o „intervenci“ Ruska do amerických voleb za „nesmysl“, v druhém moderátor Van Jones tento příběh nazývá „burger s ničím“.

Zástupci Project Veritas vyzvali jedno z největších amerických médií „přestat lhát“. Jinak mu slíbili, že ho „vezmou pod krkem“ a budou ho lovit na lžích.

(KPa, pz.cz, Foto: Shutterstock)

Přejít nahoru