Daily Express: Rusové a Číňané zatlačují Západ za pomoci mimozemšťanů!

Čína a Rusko mohou vyhrát konfrontaci se Západem díky technologiím, které dodávají nově příchozí. A ti nejsou odtud.

Jak píše Daily Express, takový odvážný předpoklad předložil redaktor alternativního časopisu Nexus Magazine Duncan Roads. Konspirolog nepochybuje: Moskva a Peking dostávají od svých cizích spojenců víc vědeckých tajemství, než jejich konkurenti v USA a další západní země.

Čína a Rusko „překonávají a uzurpují” Spojené státy a zbytek Západu díky technologiím, které jim dodávají mimozemšťané. S takovým ohromujícím předpokladem vystoupil redaktor mezinárodního časopisu alternativních zpráv Nexus Magazine Duncan Roads, napsal Daily Express.

Ve svém nedávném článku se novinář rozhodl sdílet se čtenáři svůj vlastní pohled na současné světové události. Vyjádřil názor, že všechny obraty mezinárodní politiky lze vysvětlit konfrontací dvou sil podporovaných mimozemskými civilizacemi.

Podle Roadse je jedna strana zastoupena rodinami „provozující incest”, které řídí speciální služby, banky, vojenský průmysl a média. Právě tito lidé ovlivňují hlasování a rozhodují o bojových operacích USA, Velké Británie, Austrálie, Nového Zélandu, Kanady, Dánska, Norska, Japonska a Jižní Koreje.

Na druhé straně je Čína. Spojuje kolem sebe „extrémně nespokojené” země, mezi něž patří Rusko a řada asijských, jihoamerických a afrických zemí, tvrdí Roads.

Podle jeho názoru v současné době tato „nová síla” na Východě stále posiluje. A to vše proto, že Číňané společně se spojenci dostávají od svých vesmírných patronů mnohem více vědeckých a technických tajemství, než jejich západní konkurenti.

Západ chápe, že jeho čas končí. Proto se zoufale snaží udržovat kontrolu nad zásobami ropy na Středním východě, aby zachránil petrodolary, uvádí Roads.

„Čína prokázala svou nadřazenost vůči současným vůdcům Západu. Zbývá jen proces přenosu moci, který se nyní odehrává,“ ujišťuje novinář.

Nicméně pochybuje o tom, že nakonec Čína a Rusko nastaví tón světové politiky. Roads je přesvědčen, že lidé jsou jen produktem mimozemského výběru, který má sloužit zájmům jejich intergalaktických tvůrců, o jejichž opravdových cílech se lze jen dogadovat.

„Já jen doufám, že jejich žádoucím konečným výsledkem bude jediná globální civilizace, mluvící jedním hlasem za Zemi a lidstvo, které uznává a respektuje svrchovanost svých sousedů v kosmu a dalších prostorách,” dodal Roads.

Mezi teoretiky konspirace existuje poměrně běžná teorie, že cizinci tajně žijí mezi lidmi a spolupracují s vládami různých států. Ačkoli mnoho lidí tuto myšlenku podporuje, neexistují přesvědčivé důkazy o její důvěryhodnosti, varuje Daily Express.

My bychom mohli dodat, že představa o tom, že šéfové CIA, FBI, a NSA, bankéři a šéfredaktoři (či majitelé) médií jako CNN, Fox či Washington Post jsou plodem „mimozemského incestu“ mnohé vysvětluje.

(KPa, pz.cz, Foto: Shutterstock)

Přejít nahoru