The Guardian: Bohužel, neexistuje plán na odstranění bílé rasy ze Země

The Guardian uverejnil vo štvrtok karikatúru, ktorá tvrdí, že “bohužiaľ” nie je “žiaden plán na odstránenie bielych ľudí zo Zeme”.

The Guardian v kreslenej karikatúre s názvom “Prvý pes na Mesiaci s podtitulom “Vymrú niekedy bieli ľudia? Ako vysvetliť jadrovú vojnu vašim deťom” možno vidieť dvoch psov, ktorí diskutovali o Donalde Trumpovi, Severnej Kórei a Steveovi Bannonovi.

Po tom, čo jeden z psov tvrdí, že v Bielom dome sú “bieli rasisti “, druhý pes sa pýta, či “existuje plán na odstránenie bielej rasy zo Zeme”, na čo prvý pes odpovedal: “Bohužiaľ nie.”

Oba psy potom v rozhovore šíria falošné správy a falošne tvrdia, že vedúci stratég Bieleho domu a bývalý výkonný riaditeľ Breitbart News Steve Bannon “chce rasovú vojnu”, je tajný prezident a “chce začať tretiu svetovú vojnu”.

Úplný prepis komiksu:

Pes 1: “Trump vážne hovorí o jadrovej vojne? Toto je smiešne!”

Pes 2: “Je to koniec sveta, oci?”

Pes 1: “Pravdepodobne. Je to dospelácky komplikované, ale v roku 2016 Rupert Murdoch dostal do Bieleho domu maniaka obklopeného bielymi rasistami, aby bol prezidentom USA.”

Pes 2: “Čo je biely rasista?”

Pes 1: “Je to niekto, kto verí absurdnej predstave, že bieli ľudia sú nadradení ľuďom iných rás. Tiež veria, že existuje plán na odstránenie bielych ľudí zo Zeme.”

Pes 2: “A existuje?”

Pes 1: “Bohužiaľ nie.”

Pes 1: “Vidíš, Steve Bannon je v skutočnosti tajný prezident Spojených štátov a chce začať tretiu svetovú vojnu. Existuje nahrávka, na ktorej hovorí, že chce vojnu a ak to nedokáže, bude sa snažiť prinútiť Trumpa, aby začal jadrovú vojnu!”

Pes 2: “Jadrová vojna je zlá?”

Pes 1: “Áno, jadrová vojna je veľmi zlá. Milióny ľudí by mohli zomrieť. ”

Pes 2: “Dokonca aj bieli?”

Pes 1: “Je mi ľúto, ale áno aj bieli ľudí a tí, ktorí nezomrú … budú veľmi nepohodlní!”

(KPa, hs.sk, Foto: Shutterstock)

Přejít nahoru