Kdo je oněch 144 000 bytostí uvedených v knize Zjevení?

Kniha Zjevení (kapitola 7 a 14) i smaragdové desky předpovídají inkarnaci a příchod 144 000 „bojovníků“ světla, kteří budou zachraňovat Zemi od „sil temnoty“ během konce období kali jugy. Většina ze 144 000 „bojovníků“ světla je nyní tady a je v procesu „probouzení“ jejich skvělého účelu a poslání na Zemi.

Většina ze 144 tisíc je inkarnovaná z vyspělejších planet, ačkoli někteří jsou vyspělejší místní duše ze Země. Většina se probouzí z jejich dlouhého mentálního a duchovního spánku, a pomalu ale jistě si uvědomuje, že jsou zde, aby pomohli při velké transformaci planety Země.

Vzpomínky na 144 tisíc bytostí byly naprogramovány, načasovány a spouštěny, aby v tomto okamžiku „vyrazily“ a probudily je k jejich pravé totožnosti, poslání a účelu inkarnovat se na Zemi v tomto nejdůležitějším čase v dějinách planety Země.

Vstoupili jsme do „11. hodiny“ velkých změn, které se odehrávají na Zemi, a nastal čas, aby zbývající z oněch 144 tisíc se probudili ze spánku, „poklepali“ si na čelo, aby opustili sen materializmu, „vyhrnuli si rukávy“ a naplno se vrhli do zachrany této planety.

Nevědomé masy na Zemi tuto planetu nezachrání. Pouze 144 000 „bojovníků“ může tuto planetu zachránit. Ale všech 144 tisíc „bojovníků“ světla musí převzít svůj post a udělat to nyní. Doba zmatku, váhání a prokletí je u konce. K dispozici je planeta, která má být zachráněna. Jeden člen, kterého by se nepodařilo najít a nepřevzal by svůj post, může ohrozit celou misi.

Může to znít „galakticky“ vážně, ale je to tak. Pokud si myslíte, že jsme jen na „běžné misi,“ tak se znovu zamyslete. Toto je největší poslání, které jsme se zavázali vykonat za posledních 200 000 let. Celá galaxie upřela zrak na nás, sledujíce, zda se nám to podaří. Sledujte, jestli je Země zachráněna nebo roztrhána, až se válečníci temnoty střetnou s bojovníky světla.

Země oběhne jeden krát kolem galaxie každých 25 920 let. Celý cyklus je známý jako juga. Ta má čtyři části. Dvě části (180 stupňů) vzestupného vědomí a dvě části (180 stupňů) sestupného vědomí. Tento cyklický vzestup a pád vědomí na Zemi probíhá od jejího stvoření a to vysvětluje vzestup a pád velkých civilizací na Zemi.

Kali juga je poslední kvadrant sestupujícího vědomí uvnitř jugy. Země je nyní na samém konci kali jugy. V Bibli se to vyjadřuje jako „ke konci časů.“ Konec časů nebude koncem Země, ale konec temnoty a zla na Zemi – a úsvitu sedmého zlatého věku osvícení.

(KPa, skn.cz, Foto: skn.cz)

Přejít nahoru