Stvořeno pro muže

Dárkový koš, co uspokojí mužské touhy

Na druhou stranu je pravda, že silnější pohlaví dává přednost praktičnosti (pivní dárek) a na zbytečnosti si většinou nepotrpí. Důkazem toho může být například rozdílnost v nakupování mezi muži a ženami. Nebo znáte snad nějakého příslušníka mužského pohlaví, který dokáže strávit v obchodním centru několik hodin a neustále pobíhat z jedné prodejny do druhé? Já myslím, že těžko.

Muži, když jdou nakupovat, stanoví si většinou jasný cíl. Vědí, co chtějí a nějakým dlouhým výběrem se nehodlají zdržovat. Mají rádi vyzkoušené a ověřené značky a jsou schopni celý život kupovat jeden konkrétní výrobek, dokud ho nepřestanou vyrábět.

Ženy jsou v tomto ohledu úplně jiné. Nakupují rády, rády experimentují a zkoušejí nové výrobky. Právě teď máte jedinečnou příležitost, zbavit se věčné starosti s výběrem dárků pro jakéhokoliv muže – syna, přítele, otce, dědu. Vzhledem ke konzervativnosti mužů jsou pro ně dárkové bedny jako stvořené. Možná jim budete muset objednávat pokaždé dárkovou bedýnku s páčidlem se stejným obsahem, možná si troufnete pro různé příležitosti volit bedýnky s různými obsahy.

Množstevní slevy

Takže, milé manželky, přítelkyně a dcery, jsou pro vás připraveny dárkové bedny pro přítele, dárkové bedny k výročí, dárkové bedny pro dědu, dárkové bedny k narozeninám a aktuálně vánoční dárkové bedny, protože Vánoce jsou opravdu za dveřmi. Měli byste vědět, že můžete počítat s množstevními slevami. Takže při objednávce rozhodně pamatujte na všechny mužské elementy v co nejširší rodině. Můžete vybírat z dárkových beden s konkrétním zbožím, nebo si nechat do beden vložit produkty z nabídky, ale podle svého přání. Tímto dárkem – dárkovou bednou s páčidlem – rozhodně mile překvapíte.

Přejít nahoru