Podle čeho vybírat vířivku

Přece jen byste ale rádi něco věděli, než do studia zajdete? Měli byste si udělat jasno, kam chcete vířivku umístit a jak velký na to máte prostor. Nevíte, zda vířivku umístit do interiéru nebo ven? Pokud se rozhodnete mít vířivou vanu v interiéru, je potřeba myslet na dostatečné odvětrání. Z čistě pocitového hlediska je velice příjemné mít alespoň nerušený výhled ven. Můžete tak z vířivky pozorovat hvězdy, zapadající slunce. Necháte-li vířivku venku na terase či zahradě, můžete v chladnějším období využít sauna efekt a posílit svůj imunitní systém.

vířívá vana

Před koupí byste samozřejmě měli mít určitou představu, pro kolik lidí vířivku chcete. Standardní modely poskytnou hydromasáž třem až šesti lidem najednou.

SwimSpa pro náročné

A co od vířivky čekáte? Čistou hydromasáž a relaxaci? Nebo byste svůj volný čas trávili radši aktivněji? Pro Vás je tu možnost SwimSpa, což jsou vířivé vany kombinované s bazénem s protiproudem.

Finanční náročnost. To je také velmi důležitý parametr. A čím se liší dražší a luxusnější modely od těch levnějších? Špičkové technologie, kvalitní materiály s dlouhou životností, propracované systémy čištění vody s automatizovaným dávkováním prostředků, propracovaný design, ergonomicky tvarovaná místa, velmi intuitivní ovládání a energetická nenáročnost. I levnější vířivky Vám mohou poskytnout kvalitní materiály a technologie, pozor ale na podezřele levné nabídky. To byste měli z vířivky spíše starosti než radosti.

Tyto základní parametry je dobré si ujasnit před tím, než někam vyrazíte. Všechny detaily, technické specifikace a možné alternativy pak určitě proberte se specialisty. Ve SPA Studio se Vám budou rádi věnovat a spoustu modelů si můžete rovnou prohlédnout.

Přejít nahoru