Ukrajinci se vydávají za gaye a komunisty, aby získali azyl v Evropě!

Občanům Ukrajiny je udělen azyl v evropských zemích, když se představují jako zástupci utlačovaných sexuálních menšin a komunistů, napsaly ukrajinské „Vesti”.

Jak noviny uvedly, skutečnými důvody pro masovou migraci je konflikt v Donbasu a zklamání z toho, co se děje v zemi. Avšak evropské státy odmítají udělit azyl z těchto důvodů a zdůrazňují, že jsou připraveny přijmout pouze určité kategorie uprchlíků.

Výsledkem je „populární příběh” mezi Ukrajinci, kteří chtějí opustit svou domovinu, o fiktivním útlaku kvůli sexuální orientaci. Takže kvůli dosažení požadovaného stavu se někteří z nich představují jako fiktivní partneři.

„Mnoho lidí si získal o azyl jako zástupci sexuálních menšin, a pak se rozjeli, přivezli rodinu a děti. Proto se začali kontrolovat,“ řekl publikaci zdroj, kterému byl udělen azyl v jedné ze skandinávských zemí.

Zároveň sdělil, že v některých státech je snadnější dosáhnout podobného postavení na politickém přesvědčení. Takže po zákazu komunistické strany na Ukrajině bylo pro uprchlíky snazší migrovat do Španělska a Itálie.

„Mají tam rádi komunisty. Můžete dokonce získat zpětně dokumenty, abyste byli členy komunistické strany a získali tak betonový status,” uzavřel Ukrajinec.

(JRu, prvnizpravy.cz)

Přejít nahoru