Zdeněk Zbořil: “Někdo chce válku, nebo si na válku hraje a nebo neví na co si hraje!”

Řada ideologů nebo komentátorů si myslí, že existuje teorie řízeného chaosu, kterou ovládají nějaké ďábelské zákulisní síly, ale já si myslím, že pokud tomu tak někdy bylo, tak se chaos dostal na takovou úroveň, že už je neřízený, uvedl v rozhovoru Zdeněk Zbořil.

Nevíme kam se vše řítí, pokračuje vyšetřování kauzy Skripal, kde stále není žádný hmatatelný výsledek, ale přesto mnohé země vyhostily ruské diplomaty….

A co vy na to pane Zbořile?

Pokud někdo chce do chaosu zasahovat z těch mocných ve světě, tak do něj zasahuje nešťastně. To je případ britského agenta, původně pocházejícího z Ruska, Skripala, což je pro mě akce organizovaná od zeleného stolu, nikoliv z terénu, ale je vynucená politiky z nějakých důvodů.

Samozřejmě zajímavé je, že to všechny státy nepodpořily, sice píšeme jaká je to solidarita, ale to je taková solidarita s ručením omezením . Proč nechtějí některé členské státy za to ručit, spočívá v tom, že ty tzv. neprůstřelné  informace  z Velké Británie nejsou neprůstřelné a s přibývajícím časem jich ubývá a nebo přibývají takové, kterou tu celou záležitost zatemňují.

Komentáře Borise Johnsona jsou tak ubohé nebo tak podivné, že člověk začíná pochybovat o zdravém rozumu ministerské předsedkyně a ministra zahraničí Velké Británie.

Ten smích nás ale přejde, když si uvědomíme jakou mají funkci a že jsou to nejvyšší představitelé vlády Velké Británie, jedné z nejvýznamnějších nukleárních mocností, to znamená že někdo chce válku a nebo si na tu válku hraje a nebo neví na co si vlastně hraje, zdůrazňuje v rozhovoru Zdeněk Zbořil.

(JRu, prvnizpravy.cz)

Přejít nahoru