Svého syna prodala pedofilům. Soud jí vyměřil dvanáct a půl roku

Ta podle obvinění soudu prodala vlastního syna na internetu pedofilům. Ve vězení tak stráví dvanáct a půl roku a její partner, nevlastní otec dítěte, o šest měsíců méně. Desetiletý trest dostal také muž, který si chlapce koupil a opakovaně jej zneužíval. To podle soudu dělali i rodiče dítěte.
Osmačtyřicetiletá Berrin Tahaová i s otčímem dítěte, devětatřicetiletým Christianem Laisem, žili ve Staufenu na jihu Německa. Není jasné, kolik let bylo chlapci v době, kdy jej matka poprvé nabídla zájemcům, ale podle BBC mu v době procesu letos v červnu bylo devět.

Soud v nedalekém Freiburgu oba v úterý poslal na dvanáct let do vězení s tím, že žena si ve vězení posedí ještě o půl roku déle než její partner. Muž má však nařízenou také ochrannou léčbu, píše německý deník Bild.

Oba jsou vinni ze znásilnění, pokročilého sexuálního napadání dětí, nucené prostituce a šíření dětské pornografie. Podle Bildu totiž dítě nejen prodávali, ale i sami zneužívali, k čemuž se přiznali. Už v pondělí soud také poslal na deset let za mříže Španěla, který chlapce opakovaně zneužil.

U soudu se údajně objevilo video, které sexuální zneužívání chlapce dokazuje. Dítě je na něm maskované a svázané a kromě fyzického násilí jej dospělí slovně ponižují a nadávají mu.

Nyní chlapec žije s náhradními rodiči.

(SCa, www.ceskoaktaulne.cz, foto: The Independent)

Přejít nahoru