Mohou být sladkosti zdravé? Frutiko přineslo na český trh revoluci v mlsání

Díky Frutiko to však již není pravda. Tento e-shop nabízí zdravou alternativu mlsání v podobě ovocné kytice.

Ovocné kytice jsou vhodnou alternativou pro zdravé mlsání

Jestliže jste i vy zastánci zdravého způsobu života, ale rádi byste potěšili své blízké nejen originálním, ale i dobrým dárkem, pak jsou ovocné kytice od Frutiko tou nejlepší volbou. Kytice se vyrábějí výhradně z čerstvých kousků ovoce a to v den předání, díky čemuž je zajištěna jejich prvotřídní kvalita. Je to originální a především zdravý dárek pro každého, který je vhodný pro jakoukoli příležitost. Do ovocné kytice se používá směs různých druhů ovoce. Naleznete zde ananas, různé druhy melounů, hroznové víno, jahody, kiwi, meruňky, banány, jablka či pomeranče. Můžete si vybrat kytici pouze z čerstvého ovoce či kytici z ovoce máčeného v kvalitní čokoládě. V nabídce naleznete také kytice různých velikostí.

Ovocné kytice však mohou sloužit i jako jedlá dekorace po firemní večírky, na svatební stůl či při školení. Nabízejí tak nejen originální, ale i zdravý způsob občerstvení. Mohou být skvělou náhradou za bonboniéru jako firemní dárek či poděkováním pro obchodní partnery.

Pokud přesto chcete trochu hřešit, Frutiko nabízí i čokoládové kytice, které skvěle nahradí nejen klasickou bonboniéru, ale i čokoládový dort. Kytice jsou vyráběny z čerstvých kousků ovoce a kvalitní čokolády a to nejen tmavé, ale i bílé. Čokoládová kytice od Frutiko potěší každého milovníka zdravého mlsání a je to nejen originální, ale i stylový dárek pro jakýkoli druh příležitosti.

 

(PR, foto: Frutiko)

 

 

Přejít nahoru